Quorn vegan schnitzel
Vores Quorn vegan schnitzel passer perfekt til dig, der er på jagt efter et velsmagende og sundt aftensmåltid, der kan tilberedes på ingen tid. Hyg dig med at sammensætte en lækker salat eller fremtrylle en cremet kartoffelmos, og så klarer din ovn resten.
238 kcal
(Om 100g)
10g af fedt
Vegansk
Frosne
Produktinformation
Pakningsstørrelse: 200g (frosne)
Mycoprotein (51 %), beriget hvedemel (hvedemel, kalciumkarbonat, jern, niacin og tiamin), vand, vegetabilsk olie (solsikkeolie, raps), hvedestivelse, kartoffelprotein, ærtefibre, konsistensmidler: kalciumklorid, kalciumacetat; naturlige smagsstoffer, hvedegluten, salt, gær, salvie og salvieekstrakt, stabilisatorer: carrageenan, alginsyre; hvedesemulje, løgpulver, hvidløgspulver, hvid peber, løgekstrakt, farve: paprikaekstrakt.
For allergener, herunder kornsorter, der indeholder gluten, se ingredienserne med fed skrift.
Typical values | Per 100g |
---|---|
Energi/KJ | 995kJ |
238kcal | |
Fedt | 10g |
heraf mættede fedtsyrer | 1,2g |
Kulhydrater | 21,0g |
heraf sukkerarter | 1,6g |
Kostfibre | 7,8g |
Protein | 12,0g |
Salt | 1,3g |
Frosne
Quorn Vegansk Schnitzel (200g)
Tilbered fra frost tilstand. Fjern al emballage. Tilbered i ovnen for at opnå det bedste resultat.
(ovnen) 20 MIN
Forvarm ovn og bageplade til 220°C/varmluft 200 °C. Tilbered på den midterste rille.
Alle tilberedningsmetoder varierer; disse instruktioner er kun retningslinjer. Tjek at produktet er gennemvarmet, inden det serveres.
Vi har en række veganske Quorn-produkter, som er tydeligt markerede på vores produktside.
Du kan roligt genopvarme Quorn-produkter, så længe produktet har været opbevaret i køleskabet og bliver spist inden for 48 timer. Sørg for at produktet er gennemvarmet, inden du spiser det, og husk ikke at genopvarme mad mere end én gang.
Når dit Quorn-produkt først er tilberedt, kan du opbevare resterne af dette i køleskabet. Du skal blot sørge før, dine rester er afkølede, inden du dækker dem til og sætter dem i køleskabet. Vi anbefaler, at du spiser dine rester inden for 48 timer, og at du, når du genopvarmer dem, sørger for de er gennemvarmede, inden du spiser dem. Husk aldrig at genopvarme mad mere end én gang.