Quorn mycoprotein

SUPER PROTEIN. SUPER VELSMAGENDE.

Alle vores produkter indeholder Quorn mycoprotein, et naturligt superproterin, som er godt både for dig og planeten.

Hvad er Quorn mycoprotein?

Quorn mycoprotein er en kilde til protein af høj kvalitet, som har et højt indhold af kostfibre, et lavt indhold af mættede fedtsyrer, og som slet ikke indeholder kolesterol. Når vi producerer Quorn mycoprotein, tager vi ikke udgangspunkt i animalske produkter men i naturlige, næringsrige svampe. Disse svampe kaldes Fusarium venenatum.

Det er denne traditionelle fermenteringsproces — som også benyttes i fremstillingen af brød, øl og yoghurt — vi bruger til at gro Quorn mycoprotein. Og fordi produktionen af Quorn mycoprotein benytter 95 % mindre CO2 end typisk oksefars[1], er det et rigtig godt eksempel på en bæredygtig og næringsrig kilde til protein, der kan nære den voksende verdensbefolkning.

Datakilder: 1. Quorn Footprint Comparison Report (2021)

Få mere at vide om, hvordan vores Quorn-produkter fremstilles

Se videoen og lær mere om, hvordan Quorn®-produkter fremstilles. Vi har en unik tilgang til produktionen af protein, og derfor benytter vi Quorn mycoprotein i alle vores Quorn-produkter - det er simpelthen bedre for vores planet.

Se vores produkter

Miljømæssige fordele ved Quorn mycoprotein

Quorn mycoprotein er en unik og næringsrig kilde til protein, der er skånsom mod vores planet.

40x lavere

Quorn mycoprotein CO2-aftryk er 40 gange lavere end oksekøds CO2-aftryk og 6 gange lavere end kyllings CO2-aftryk†[1]

30x lavere

Produktionen af Quorn mycoprotein kræver of Quorn mycoprotein is 30 gange lavere end oksekøds CO2-aftryk og 6 gange mindre vand end produktionen af kylling†[1]

2012

Carbon Trust har attesteret Quorn mycoprotein CO2-aftryk siden 2012 hvilket gør Quorn mycoprotein til den første, kødfri proteinkilde, der blevet anerkendt på denne måde af en tredjepartsorganisation.†[1]

Hvordan bruges Quorn mycoprotein i Quorn-produkter?

Quorn mycoprotein er en utroligt alsidig ingrediens, som findes i Quorn-produkter, og som hjælper os til at sikre den fantastiske smag og tekstur, som vores produkter er kendt og elsket for. Se flere spændende produkter og opskrifter på vores hjemmeside — og gør dine måltider endnu bedre.

Hvis du gerne vil vide mere om Quorn mycoprotein, så se www.quornnutrition.com

SÆT DIT AFTRYK!

Vandforbruget på Quorn fars er 12 gange lavere end hakket oksekød†[2]

Datakilder: † Globalt gennemsnit, 2. Quorn Footprint Comparison Report (2021)