Vegetarisk meatloaf med Quorn Stykker og kastanjer
Til personer 4
65 mins
267 kcal
(Pr. servering)
4 out of 5 stars
Bedøm dette produkt
Du kan nyde vores lækre Quorn stykker i alle dine livretter; de er f.eks. helt perfekte i en krydret karryret eller en spændende stir fry. Udover at smage skønt har Quorn stykker også et højt proteinindhold og et lavt indhold af mættede fedtsyrer - og det gør dem til et fantastisk alternativ i alle dine favoritmåltider.
99 kcal
(Om 100g)
2.6g af fedt
(Om 100g)
Glutenfri
Frosne
Rig på protein
Lavt indhold af mættet fedt
Glutenfri
Mycoprotein (95 %), rehydrerede æggehvider fra fritgående høns, naturlige smagsstoffer, konsistensmidler: kalciumklorid, kalciumacetat.
For allergener, herunder kornsorter, der indeholder gluten, se ingredienserne med fed skrift.
Per 100g | |
---|---|
Energi/KJ | 417kJ |
99kcal | |
Fedt | 2,6g |
heraf mættede fedtsyrer | 0,8g |
Carbohydrate | 1,7g |
of which sugars | 0,6g |
Fibre | 7,1g |
Protein | 13,8g |
Salt | 0,8g |
Tilbered fra frost tilstand. Instruktionen gælder kun for ½ pakke.
Quorn Stykker er så nemme at tilberede, at du kan lave dem fra frost tilstand på blot 12 minutter. Hvis du vil bruge dem i en sauce, skal du blot opvarme denne (ca. 420g) og derefter tilføje oppi Quorn Stykker (300g). Dæk til og lad simre i 12 minutter. Rør ind imellem.
Alle tilberedningsmetoder varierer; disse instruktioner er kun retningslinjer. Tjek at produktet er gennemvarmet, inden det serveres.
For at opnå de bedste resultater anbefaler vi, at Quorn stykker tilberedes over kogeplade. Du skal bare opvarme din sauce (ca. 500 g) og så tilføje Quorn stykkerne (350 g). Rør rundt, læg låg på gryden eller panden og lad så Quorn stykkerne simre i 12 minutter. Rør ind imellem.
Quorn stykker kan tilberedes på mange forskellige måder, og de er nemme og hurtige at tilberede. Hvis du vil vide mere, så se de fulde tilberedningsinstruktioner. Prøv f.eks. at servere Quorn stykker i en pastaret, i en lækker pad thai eller i en hjemmelavet suppe. Lad dig inspirere med massevis af lækre opskrifter her.
Du kan roligt genopvarme Quorn-produkter, så længe produktet har været opbevaret i køleskabet og bliver spist inden for 48 timer. Sørg for at produktet er gennemvarmet, inden du spiser det, og husk ikke at genopvarme mad mere end én gang.
Når dit Quorn-produkt først er tilberedt, kan du opbevare resterne af dette i køleskabet. Du skal blot sørge før, dine rester er afkølede, inden du dækker dem til og sætter dem i køleskabet. Vi anbefaler, at du spiser dine rester inden for 48 timer, og at du, når du genopvarmer dem, sørger for de er gennemvarmede, inden du spiser dem. Husk aldrig at genopvarme mad mere end én gang.
Lad dig inspirere af vores mange lækre opskrifter. De smager ikke bare fantastisk, de er også klimavenlige. Det er en ren win-win-situation.
Se alle opskrifter