Quorn og ernæring

Hvorfor bør jeg vælge quorn mycoprotein?

Vi forstår alle vigtigheden i at passe på sig selv og sit helbred, og for os her hos Quorn er det vores mission at hjælpe dig til at gøre netop det på den nemmeste − og mest velsmagende − måde. Derfor vil vi gerne fortælle dig lidt mere om vores Quorn mycoprotein. Det er kort sagt god kilde til protein, og så indeholder det også alle de ni essentielle aminosyrer. Derudover har mycoprotein et højt indhold af kostfibre, et lavt indhold af mættet fedt, og er kilde til vitaminer og mineraler. Alt dette resulterer i et produkt, der er både nærende og bæredygtigt – det er med andre ord mad med fremtiden for øje.

Protein med ekstra gods i

Quorn mycoprotein er fyldt med protein, som er helt essentielt for at opretholde en sund kost. Proteiner består af aminosyrer − heriblandt ni essentielle aminosyrer, som kroppen ikke selv er i stand til at producere. Det er netop derfor, det er så vigtigt, at vi får den protein, vi har brug for, gennem vores kost. Quorn mycoprotein er et såkaldt komplet protein − det er proteiner, der indeholder alle de ni essentielle aminosyrer. Andre komplette proteiner er bl.a. komælk, kylling og fisk, men alle disse har normalt et højere indhold af mættet fedt. Men hvordan klarer mycoprotein sig ellers, når vi sammenligner det med proteiner fra animalske kilder? Universitetsforskere er kommet frem til,[1] at personer, der spiste mycoprotein, fordoblede deres muskelvækst sammenlignet med personer, der i stedet fik deres protein fra mælk − det er da et resultat, der vil noget!

Mikro-magi

Vitaminer og mineraler er såkaldte mikronæringsstoffer. Det betyder, at vores kroppe ikke har brug for særlig mange af dem, men at de stadig er enormt vigtige for en lang række af de vigtigste kropsfunktioner, som sørger for at vi har det godt og er klar til at møde hverdagens små og store udfordringer. Quorn mycoprotein er kilde til vitaminer og mineraler, heriblandt folinsyre, zink, selen, mangan og cholin.

Gør godt − smager godt

Vi har alle et ønske om at spise sund og lækker mad og samtidig hjælpe miljøet så meget som muligt. Og det behøver faktisk slet ikke være så svært. Det er ikke nødvendigt at ændre hele måden, vi spiser på, vi skal blot ændre lidt i det, vi vælger at spise. Det er både nemt og sjovt at indarbejde Quorn mycoprotein i din daglige kost − og vi lover, at alle dine livretter stadig vil smage dejligt.

Hvis du gerne vil lære mere om de miljømæssige fordele ved Quorn mycoprotein, så klik her.

KØBE QUORN-PRODUKTER

SLÅ DÉN, KØD!

Quorn spaghetti bolognese har 90% mindre mættet fedt end kødversionen†[1]

Datakilder: † Globalt gennemsnit, 1. McCance and Widdowson (2019)

Oftest stillede spørgsmål

Alle oftest stillede spørgsmål