Intolerans

Kan jeg være intolerant over for Quorn produkter?

Quorn™ produkter er blevet spist i over 30 år og serveret i næsten 3 milliarder måltider.

Det er dog vigtigt at vide, at Quorn madvarer kan indeholde allergener, såsom æg, mælk og gluten. Disse er klart markeret på bagsiden af pakken i varedeklarationen og allergirådene.

Der har været sjældne tilfælde af allergiske reaktioner til produkter, der indeholder mycoprotein, et medlem af svampe-/skimmelsvamp-familien. Mycoprotein™ er rig på protein og kostfibre, hvilket kan medføre fødevareintolerance hos nogle personer.

Storbritanniens Food Standards Agency udtaler, at "research viser, at omkring én ud af 100.000 eller 200.000 vil reagere på det" (Quorn™ produkter).

Alle proteinholdige madvarer kan potentielt give en dårlig reaktion hos nogle forbrugere. Eksempelvis menes omkring en ud af 200 at være intolerant over for soja.

Når du besøger vores hjemmeside, benytter vi cookies, som er små bidder af information, der giver os mulighed for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Disse cookies bruges ikke til at samle eller opbevare personlig identificerbar information.