Skip to main content

TIL ALLES BEDSTE

Vi vil gerne have, at flere vælger vegetariske måltider. Derfor fremstiller vi lækker mad, der smager godt og gør planeten godt. Det kan virke trivielt, men det er det ikke. Faktisk er det muligt at skabe en bedre fremtid og en sundere planet, hvis vi tænker over, hvad vi spiser. God mad behøver ikke at være svært, ikke hvis du vælger Quorn!

EN SUND OG BÆREDYGTIG MÅDE AT NYDE VELSMAGENDE MAD PÅ

Smag

Det skal smage godt at spise vegetarisk! Derfor er Quorns produkter spækket med lækkert og næringsrigt protein.

Få mere at vide

Sundhed

God mad er sund mad. Derfor indeholder alle vores produkter et naturligt protein, som hedder Quorn mycoprotein. Det stammer fra naturen og er godt både for kroppen og planeten.

Få mere at vide

Bæredygtighed

Du behøver ikke slække på smagen for at redde planeten. Vores lækre produkter indeholder alle proteinet Quorn mycoprotein. Det er ekstremt velsmagende og godt for planeten.

Få mere at vide

VORES VISION

Det er ikke helt let at bryde fastgroede madvaner, men det er forsøget værd. Se gerne vores video om, hvordan vi tilbereder Quorn af det gode og nyttige protein Quorn mycoprotein. Få mere at vide

Produkter

Det er lettere at hjælpe planeten, når det smager godt. Vores store udvalg af gode produkter gør det nemmere at vælge vegetarisk - prøv selv!

Se alle produkter

OPSKRIFTINSPIRATION

Tryl i køkkenet med vores lækre opskrifter, der er supergode for både dig og planeten. Se alle opskrifter

Vidste du det?

90%

Quorn spaghetti bolognese har 90% mindre mættet fedt end kødversionen†[1]

3 år

Du nedsætter din udledning af drivhusgas med en mængde svarende til at oplade din telefon i 3 år ved blot at skifte kødfars ud med Quorn fars i ét måltid†[2][3]

12x lavere

Vandforbruget på Quorn fars er 12 gange lavere end hakket oksekød†[2]

Datakilder: † Globalt gennemsnit, 1. McCance and Widdowson (2019), 2. Quorn Footprint Comparison Report (the Carbon Trust, 2023), 3. Forbes (2013)

Oftest stillede spørgsmål

Alle oftest stillede spørgsmål

Er Quorn-produkter glutenfri?

Vi har en række glutenfri produkter, som er tydeligt markerede med vores glutenfri ikon på vores produktside.

Har Quorn også veganske produkter?

Vi har en række veganske Quorn-produkter, som er tydeligt markerede på vores produktside.

Hvordan tilbereder jeg Quorn?

Du kan se vores anbefalinger til, hvordan du tilbereder Quorn-produkter på bagsiden af hvert produkts emballage og på produktsiden. Vi anbefaler, at du følger disse instruktioner, som vi har afprøvet og godkendt i forvejen, for at opnå de bedste resultater. Hvis du vælger at tilberede dit Quorn-produkt på en anden måde, så sørg for, at produktet er gennemvarmet, inden du spiser det. Hvis du er på udkig efter inspiration til lækre måltider, så se vores mange opskrifter.

Kan Quorn genopvarmes?

Du kan roligt genopvarme Quorn-produkter, så længe produktet har været opbevaret i køleskabet og bliver spist inden for 48 timer. Sørg for at produktet er gennemvarmet, inden du spiser det, og husk ikke at genopvarme mad mere end én gang.