Grillet Teriyaki Quorn Fileter og Ananas Buddha Bowl
Til personer 4
40 mins
280 kcal
(Pr. servering)
Det skal smage godt at spise vegetarisk! Derfor er Quorns produkter spækket med lækkert og næringsrigt protein.
Få mere at videGod mad er sund mad. Derfor indeholder alle vores produkter et naturligt protein, som hedder Quorn mycoprotein. Det stammer fra naturen og er godt både for kroppen og planeten.
Få mere at videDu behøver ikke slække på smagen for at redde planeten. Vores lækre produkter indeholder alle proteinet Quorn mycoprotein. Det er ekstremt velsmagende og godt for planeten.
Få mere at videDet er lettere at hjælpe planeten, når det smager godt. Vores store udvalg af gode produkter gør det nemmere at vælge vegetarisk - prøv selv!
Se alle produkterTil personer 4
40 mins
280 kcal
(Pr. servering)
Til personer 4
30 mins
341 kcal
(Pr. servering)
Quorn spaghetti bolognese har 90% mindre mættet fedt end kødversionen†[1]
Du nedsætter din udledning af drivhusgas med en mængde svarende til at oplade din telefon i 3 år ved blot at skifte kødfars ud med Quorn fars i ét måltid†[2][3]
Vandforbruget på Quorn fars er 12 gange lavere end hakket oksekød†[2]
Datakilder: † Globalt gennemsnit, 1. McCance and Widdowson (2019), 2. Quorn Footprint Comparison Report (the Carbon Trust, 2022), 3. Forbes (2013)
Vi har en række glutenfri produkter, som er tydeligt markerede med vores glutenfri ikon på vores produktside.
Vi har en række veganske Quorn-produkter, som er tydeligt markerede på vores produktside.
Du kan se vores anbefalinger til, hvordan du tilbereder Quorn-produkter på bagsiden af hvert produkts emballage og på produktsiden. Vi anbefaler, at du følger disse instruktioner, som vi har afprøvet og godkendt i forvejen, for at opnå de bedste resultater. Hvis du vælger at tilberede dit Quorn-produkt på en anden måde, så sørg for, at produktet er gennemvarmet, inden du spiser det. Hvis du er på udkig efter inspiration til lækre måltider, så se vores mange opskrifter.
Du kan roligt genopvarme Quorn-produkter, så længe produktet har været opbevaret i køleskabet og bliver spist inden for 48 timer. Sørg for at produktet er gennemvarmet, inden du spiser det, og husk ikke at genopvarme mad mere end én gang.