Skip to main content
  1. Home
  2. Om Quorn

Vores Tilgang

Vi har et lidt anderledes perspektiv

Hos Quorn® kan vi godt lide at se på tingene fra et lidt anderledes perspektiv.Verdens voksende befolkning har brug for at indtage en bæredygtig kost, der samtidig er sund. Derfor har vi en unik tilgang til produktionen af protein, som består i, at vi har valgt at benytte mycoprotein, en nærende kilde til protein, der samtidig er fyldt med fibre, i alle vores Quorn-produkter. Hos Quorn er vores mål at inspirere vores kunder til at spise sund mad lavet på uimoståeligt velsmagende opskrifter, der byder på masser af spændende smagsoplevelser fra hele verden. Vores mission er at producere sund protein til en sund planet.

Få mere at vide om, hvordan vores Quorn-produkter fremstilles

Se videoen og lær mere om, hvordan Quorn-produkter fremstilles. Vi har en unik tilgang til produktionen af protein, og derfor benytter vi mycoprotein i alle vores Quorn-produkter - det er simpelthen bedre for vores planet.

Få mere at vide

Vores mål er ikke kun sundere kost, men også en sundere planet

Få mere at vide

Vi har en unik tilgang til produktionen af protein, og derfor indeholder alle vores Quorn-produkter mycoprotein.

Få mere at vide

Vi nytænker konstant vores emballage for at reducere vores plastikforbrug og forbedre vores genbrugsmuligheder.

Få mere at vide

Oftest stillede spørgsmål

Madlavning med Quorn er ikke altid det samme som madlavning med andre ingredienser. Så her finder du inspiration og gode tips til at forberede, tilberede og opbevare dine yndlingsprodukter og opskrifter fra Quorn. Du finder enkle og nemme råd i vores afsnit med oftest stillede spørgsmål.

Hvordan tilbereder jeg Quorn?

Er Quorn-produkter sunde?

Kan Quorn genopvarmes?

Hvad er mycoprotein?