Oplev en verden af fantastisk og velsmagende mad

Prøv vores mange lækre ideer til vegetariske og veganske måltider med Quorn. Opdag en ny verden af spændende smagsindtryk og find interessante måder at pifte dine yndlingsretter op på. Vores opskrifter har alt, hvad du behøver til at skabe fantastisk velsmagende måltider på ingen tid.

Recipes

BBQ

Vegansk

Vores lækre udvalg af veganske Quorn-produkter er et godt udgangspunkt for at kreere virkelig velsmagende, veganske måltider. Lav alle dine yndlingsretter med Quorn veganske nuggets, vores lækre Quorn schnitzel og hot & spicy burger. Slå dig løs med de gode ideer og lad dig inspirere af vores opskrifter.

Se opskrifter

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi er altid klar til at hjælpe.

Kan man genopvarme Quorn?
Quorn produkter i egne opskrifter såsom madtærter, bolognese, karryretter og chilier kan genopvarmes uden problemer, hvis de er blevet opbevaret i køleskabet og spises inden for 24 timer. Hvis altså man kan modstå dem så længe!
Hvordan tilbereder jeg Quorn produkter?
Quorn produkter er lette at tilberede, og det kan foregå både i ovn og mikroovn, på grill eller komfur. Quorn produkter er lækre, velsmagende og lette at tilberede, bare følg vejledningen bag på pakken. Vores tilberedningsvejledning anbefaler ofte, at saucen tilberedes, før Quorn produktet tilsættes. Det skyldes, at vores produkter ofte kræver mindre tilberedning end animalske proteiner.
Hvor mange Quorn produkter er der?
Lige nu er der 12 Quorn produkter i Italien at vælge mellem.
Er Quorn produkter veganervenlige?
Quorn Foods har et vegansk sortiment. Få mere information her. Hovedparten af Quorns produktsortiment indeholder en mindre mængde æggehvide eller mælk og er derfor ikke egnede til veganere. Vi prøver dog hele tiden at finde nye måder at gøre vores produkter egnede til veganere på.

Bæredygtig ernæring

Vidste du?

Quorn spaghetti bolognese har 90% mindre mættet fedt end kødversionen

Spar CO2-udledning svarende til 20.000 kedler kogt vand ved at bytte oksekød ud med Quorn fars en gang om ugen i et år

Vandforbruget på Quorn fars er 10x lavere end hakket oksekød

Få mere at vide

Når du besøger vores hjemmeside, benytter vi cookies, som er små bidder af information, der giver os mulighed for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Disse cookies bruges ikke til at samle eller opbevare personlig identificerbar information.