Skip to main content

Betingelser

Hvem vi er

Denne hjemmeside (vores hjemmeside) styres af Quorn Foods, ejer af QUORN®-mærket og handelsnavnet Marlow Foods Limited. Vi er registreret i England og Wales under selskabsnummer 01752242 og vores registrerede kontor og primære handelsadresse er på Station Road, Stokesley, TS9 7AB, UK.

Brugsbetingelser

Disse vilkår og betingelser (disse vilkår) regulerer din brug af vores hjemmeside og ved at få adgang til vores hjemmeside, accepterer du at overholde dem. Vi kan af og til ændre disse vilkår, og ved fortsat brug af vores hjemmeside, accepterer du disse ændringer.

Hvis du ikke accepterer disse vilkår, bedes du ikke bruge vores hjemmeside.

Adgang til vores hjemmeside

Vi giver ingen garanti for at vores hjemmeside, eller noget af indholdet på den, altid vil være tilgængeligt eller uafbrudt. Vi kan suspendere, tilbagekalde eller begrænse tilgængeligheden til vores hjemmeside eller dele heraf af driftsmæssige årsager.

Vi kan fra tid til anden opdatere og ændre vores hjemmeside. Vi kan stoppe din adgang til eller brug af vores hjemmeside af en hvilken som helst grund.

Du er ansvarlig for at konfigurere computerens hardware og software på passende måde, og tage dine egne sikkerhedsforanstaltninger for virus og cybersikkerhed, når du bruger vores hjemmeside.

Oplysninger på vores hjemmeside

Vores hjemmeside og indhold, er kun til dine almindelig oplysning og brug. Hjemmesidens indhold kan blive ændret uden varsel. De oplysninger, der vises på vores hjemmeside, kan give almindelige oplysninger om fitness, ernæring og sundhed, men er ikke beregnet til være en erstatning for professionel lægehjælp, og er ikke beregnet til diagnostiske eller behandlingsmæssige formål. Du bør rådføre dig med din læge for lægehjælp eller –tjenester, herunder rådgivning inden du begynder en ny diæt eller et træningsprogram. Avanceret konsultation med din læge er særlig vigtigt, hvis du er under atten (18) år, gravid, ammer eller har sundhedsmæssige problemer. Ignorer aldrig professionel lægehjælp eller udsæt med at søge det på grund af noget du har læst på vores hjemmeside.

Vi forsøger altid at sikre, at oplysningerne på vores hjemmeside er nøjagtige, men vær opmærksom på, at vi ikke kan acceptere noget erstatningsansvar for din afhængighed, eller fra nogen andre, som du deler noget af vores indhold med, der muligvis gør brug af de oplysninger, vi leverer. Adgang til vores hjemmeside er gratis, og som sådan giver vi ingen forpligtelse eller garantier for, at oplysningerne altid vil være korrekte eller ajourførte.

Det er dit ansvar at sikre, at eventuelle produkter, tjenester eller oplysninger på vores hjemmeside opfylder alle dine individuelle krav. Det er også dit ansvar at sikre, at eventuelle opskrifter eller opskrifts ideer passer til din diæt og medicinske krav og præferencer, eller dine allergier eller fødevareintolerancer (eller andre personers).

Ejerskab og rettigheder

Vores hjemmeside, herunder dens design og indhold, ejes af os eller vores licensgivere. Den er beskyttet af ophavsret og andre rettigheder med alle rettigheder reserveret til os og vores licensgivere. Vores intellektuelle ejendomsrettigheder omfatter også handelsmærker, varemærker og design, udstyr, udseende og vores hjemmesides udseende.

QUORN og alle QUORN logoer er vores handelsmærker og registrerede varemærker, og de er beskyttet af internationale og Storbritaniens love, og alle rettigheder til dem er reserveret af os.

Så længe du overholder disse vilkår, kan du udskrive, gemme og/eller downloade information fra vores hjemmeside til din personlige brug, men du må ikke kopiere, genudgive, sælge, licensere, redigere, distribuere, transmittere, vise eller oprette afledende arbejde fra eller gøre nogen anden brug af nogen del af vores hjemmeside eller dens indhold. Du kan imidlertid bruge opskrifter og opskrifts ideer på vores hjemmeside gratis, medmindre andet er angivet, hvor de vises.

Acceptabel brugspolitik

Vores hjemmeside er kun tilgængelig til din personlige ikke-kommercielle brug. Hvis du ønsker at bruge vores hjemmeside til kommercielt formål, bedes du kontakte os for at anmode om tilladelse.

Du må ikke bruge vores hjemmeside:

 • På nogen måde eller til ethvert formål, der er ulovligt i noget land eller forbudt ifølge disse vilkår
 • På nogen måde, der er ulovlig eller har et ulovligt eller bedragerisk formål eller virkning
 • At sende eller indhente afsendelse af alle uopfordrede eller uautoriserede reklame- eller salgsfremmende materialer eller nogen anden for lignende anmodning (f.eks. ‘spam’)
 • At indhente andre personlige oplysninger, udover dine egne oplysninger
 • At begynde andre aktiviteter, der ville være i modstrid med den britiske misbrugslov fra 1990 eller love i andre lande.

Din brug af vores hjemmeside må ikke:

 • Være ærekrænkende, ulovlig, uanstændig, krænkende, væmmelig, voldelig, provokerende, truende, trænge ind på en persons privatliv eller på anden måde være modstridende
 • Fremme diskrimination på grund af race, køn, nationalitet, handicap, religion eller tro, seksuel orientering, transseksualitet eller alder
 • Overtræde eventuelle intellektuelle ejendomsrettigheder, herunder, men ikke begrænset til, ophavsret, designrettighed, database-rettighed, patenter, varemærker, medvirkendes rettighed, eller en enhver tredjeparts rettighed
 • Sandsynligvis chikanere, irritere, alarmere eller forårsage bekymringer mod en anden person
 • Opbevare en vejledning, råd eller indhold, der kan forårsage skade eller trauma på enkeltpersoner eller computere eller systemer
 • Opmuntre nogen til at begå eller hjælpe med en ulovlig handling eller tolerere en ulovlig eller kriminel handling
 • Ændre vores indhold eller give indtryk af, at indholdet er vores, hvis dette ikke er tilfældet, eller efterligne en person eller forveksle din identitet eller tilknytning til en person
 • Indeholde nogen reklame
 • Afsløre en persons navn, adresse, telefon, mobiltelefon, e-mail-adresse eller andre personlige data
 • Overtræde en juridisk pligt til en tredjepart, såsom en kontraktmæssig forpligtelse eller fortrolighedspligt.

Du må ikke:

 • Forsøge at opnå uautoriseret adgang, intervenere, beskadige eller forstyrre: nogen del af vores hjemmeside; noget udstyr eller netværk, hvor vores hjemmeside er gemt; noget software, der anvendes til levering af vores hjemmeside; eller noget udstyr, netværk, software eller database, der ejes eller anvendes af en tredjepart, der er forbundet med vores hjemmeside
 • Angribe vores hjemmeside via et nægtet serviceangreb eller et distribueret nægtet serviceangreb
 • Bruge vores hjemmeside til bevist at overføre data, sende eller uploade materiale, der indeholder virusser, trojanske heste, orme, tidsbomber, taste-loggere, spyware, adware eller nogle skadelige programmer eller en lignende computerkode, der er designet til at påvirke driften af computerens software eller hardware
 • Forfalske overskrifter eller på anden måde manipulere identifikatorer for at efterligne os, for at skjule din identitet eller lade som om at de er en anden person

Vi afslører muligvis oplysninger om dig (herunder din identitet) hvis vi anser det nødvendigt i forbindelse med en undersøgelse eller klage over din brug af vores hjemmeside for at anlægge retssag mod alle der, overtræder eller forstyrrer vores hjemmeside, ejendomsrettigheder, eller som vi anser for nødvendigt for at overholde den gældende lovgivning, regulering, juridiske proces eller statslig anmodning.

Personlige oplysninger og privathed

Læs venligst vores Fortrolighedspolitik som er en del af disse vilkår. Vores Fortrolighedspolitik forklarer, hvilke personlige oplysninger vi indsamler og hvordan vi bruger og beskytter disse personlige oplysninger. Du anerkender, at internetkommunikation aldrig er helt privat eller sikker.

Links fra vores hjemmeside

Hvor vores hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider og ressourcer, der leveres af tredjeparter, er disse links kun til din information og bekvemmelighed. Hvis du bruger disse links, forlader du vores hjemmeside. Vi har ikke kontrol over, og er ikke ansvarlige for disse hjemmesider og ressourcer eller deres indhold eller tilgængelighed. Vi støtter ikke eller godkender dem, eller noget materiale der findes der, eller nogen resultater, der kan opnås ved at bruge dem. Hvis du beslutter dig at opnå adgang til nogle af de tredjepartshjemmesider, der er knyttet til vores hjemmeside, anerkender du, at du skal bruge din egen uafhængige bedømmelse af dem.

Sådan linker du til vores hjemmeside

Du må kun linke til (men ikke kopiere) vores hjemmeside, hvis du først får vores skriftlige tilladelse, og et muligt link skal ske på en måde, der er retfærdig og lovlig og ikke beskadiger vores omdømme eller udnytter det. Du må ikke etablere et link på en sådan måde, at du foreslår nogen form for forbindelse, godkendelse eller opbakning fra vores side, hvor den ikke eksisterer.

Du må ikke etablere et link fra nogen hjemmeside, der ikke ejes af dig. Vi forbeholder os retten til at tilbagekalde tilladelse til linket uden varsel.

Vores hjemmeside må ikke være indrammet på en anden hjemmeside, og du må heller ikke skabe et link til nogen del af vores hjemmeside udover selve hjemmesiden. Den hjemmeside, hvor du linker, skal overholde vores Acceptabel Brugerpolitik.

Brugergenereret indhold

Vores hjemmeside og vores sociale mediekanaler, kan inkludere indhold, der er uploadet af andre brugere. Deres indhold er ikke blevet bekræftet eller godkendt af os, og selvom vi gør vores bedste for at reagere hurtigt på overtrædelser af vores Acceptabel Brugerpolitik, er vi ikke ansvarlige for dette indhold. Synspunkter fra andre brugere på vores hjemmeside eller sociale mediekanaler bør ikke tages som et udslag af vores synspunkter eller værdier.

Hvis du uploader eller sender os noget indhold, accepterer du at give os en ikke-inklusiv licens, der kan bruges til ethvert formål i alle lande, og du opgiver dine rettigheder til det indhold. Selvom du stadig vil eje din ophavsret eller andre rettigheder til dit indhold, er vi berettiget til gratis at bruge, redigere, ændre, reproducere, offentliggøre, afsløre og/eller distribuere materialet i dit indhold i et hvilket som helst format og til ethvert formål. Vores ret til at gøre dette vil være gratis, for evigt og det kan let være en underlicens.

Vores ansvar til dig

VORES HJEMMESIDE LEVERES "SOM DEN ER" OG “IFØLGE TILGÆNGELIGHED” TIL BRUG OG BROWSING PÅ DIN EGEN RISIKO OG UDEN NOGEN REPRÆSENTATIONER ELLER GARANTIER, UDTRYKKELIGT ELLER UNDERFORSTÅET (HERUNDER MEN IKKE BEGRÆNSET TIL ALLE GARANTIER OG BETINGELSER FOR SALGBARHED, EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL, TITEL, IKKE-OVERTRÆDELSE, NØJAGTIGHED, UDEN DEFEKTER, TILGÆNGELIGHED, UTILSIGTET BRUG, AT BRUGEN AF VORES HJEMMESIDE ER I OVERENSSTEMMELSE MED DE LOVE DER GÆLDER FOR DIG OG ALLE UNDERFORSTÅEDE GARANTIER FRA ETHVERT HANDELSFORLØB ELLER BRUG AF HANDEL). MATERIALET OG OPLYSNINGERNE OM VORES HJEMMESIDE KAN INDEHOLDE TEKNISKE UNØJAGTIGHEDER ELLER TYPOGRAFISKE FEJL. VI GIVER INGEN ILLUSTRATIONER ELLER GARANTIER I FORBINDELSE MED VORES HJEMMESIDE PÅ VORES HJEMMESIDE.

VI GARANTERER ELLER LOVER IKKE AT: (I) VORES HJEMMESIDE KONSTANT VIL VÆRE TILGÆNGELIG, ELLER OVERHOVEDET TILGÆNGELIG; (II) VORES HJEMMESIDE VIL OPFYLDE DINE KRAV; (III) OPLYSNINGERNE PÅ VORES HJEMMESIDE ER OP-TIL-DATO, FULDSTÆNDIGE, ÆGTE, NØJAGTIGE ELLER IKKE-MISVISENDE; (IV) DRIFTEN AF VORES HJEMMESIDE VIL VÆRE UBEGRÆNSET ELLER UDEN VIRUS ELLER FEJL; ELLER (V) FEJL BLIVER RETTET. ALLE MUNDTLIGE ELLER SKRIFTLIGE RÅD, DER LEVERES AF OS ELLER VORES AUTORISEREDE AGENTER, GIVER IKKE OG VIL IKKE SKABE NOGEN GARANTI.

NOGLE EMBEDSOMRÅDER TILLADER IKKE UDELADELSE AF UNDERFORSTÅEDE GARANTIER, HVILKET BETYDER AT NOGLE ELLER ALLE DE OVENSTÅENDE UDELADELSER MULIGVIS IKKE GÆLDER FOR DIG. DU BEDES TJEKKE DE LOKALE LOVGIVNINGER.

Bestemte love gælder muligvis for vores juridiske ansvar som følge af levering af produkter til dig.

AFHÆNGIGT AF DEN GÆLDENDE LOV, HERUNDER MED HENSYN TIL ANSVARET FOR PERSONSKADER ELLER IKKE-OPHÆVEDE LOVMÆSSIGE RETTIGHEDER DU MÅTTE HAVE, HVIS DU ER EN NATURLIG PERSON, SKAL VI, VORES TJENESTEMÆND, DIREKTØRER, MEDARBEJDERE, AKTIONÆRER ELLER AGENTER: (A) UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER VÆRE ANSVARLIG FOR DIG MED HENSYN TIL ANVENDELSE AF VORES HJEMMESIDE, INDHOLDET ELLER DE MATERIALER DER FINDES PÅ DEN ELLER OPNÅS ADGANG TIL GENNEM VORES HJEMMESIDE (HERUNDER UDEN BEGRÆNSNING AF NOGLE SKADER, DER ER FORÅRSAGET AF OS ELLER PÅ GRUND AF FEJL, UDELUKKELSER, AFBRYDELSER, SLETNING AF FILER ELLER E-MAILS, FEJL, DEFEKTER, VIRUSER, DRIFTSFORSINKELSER ELLER TRANSMISSION ELLER FEJLAGTIG PRÆSTATION, UANSET OM DET ER FORÅRSAGET AF EN NATURLIG BEGIVENHED, KOMMUNIKATIONSFEJL, TYVERI, ØDELÆGGELSE ELLER UAUTORISERET ADGANG TIL VORES PROTOKOLLER, OPLYSNINGER OM TJENESTER; ELLER (B) OM DU INDIREKTE HÆFTER PERSONLIGT, SPECIELT, TILFÆLDIGT, BETYDNINGSFULDT, STRAFBARE ELLER EKSEMPLARISKE SKADER ELLER SKADER FOR TAB AF GOODWILL, TABTE FORTJENESTER, TAB, TYVERI ELLER KORRUPTION AF DATA ELLER OPLYSNINGER ELLER DEN MANGLENDE EVNE TIL AT BRUGE VORES HJEMMESIDE, ELLER NOGET AF DENS INDHOLD. DIN ENESTE UDVEJ ER AT HOLDE OP MED AT BRUGE VORES HJEMMESIDE. DEN OVENNÆVNTE BEGRÆNSNING AF ANSVAR GÆLDER I DET STØRSTE OMFANG, DER ER TILLADT AF LOVEN I DEN RELEVANTE JURISDIKTION.

DIN JURISDIKTION TILLADER MULIGVIS IKKE DISSE BEGRÆNSINGER AF ANSVAR, DERFOR GÆLDER NOGLE ELLER ALLE AF DEM IKKE FOR DIG. DU BEDES KONTROLLERE DINE LOKALE LOVE.

Regerende lov

Den engelske lov gælder for disse vilkår, og din brug af vores hjemmeside og de engelske domstole har eksklusiv jurisdiktion over alle tvister eller krav fra dig. Hvis du er en forbruger baseret i den Europæiske Union, er du muligvis berettiget til at rejse et krav i det land, hvor du bor.

Vores hjemmeside fungerer i Storbritannien, og er beregnet til browsing og brug i det land, der er angivet med landekoden for den web-adresse der bruges til at opnå adgang til vores hjemmeside (for eksempel betyder .de Tyskland). Vores hjemmeside er ikke rettet mod eller beregnet til distribution eller brug af en person eller et selskab i en jurisdiktion eller et land, hvor offentliggørelse eller tilgængelighed af vores hjemmeside eller distribution eller brug er i strid med den lokale lov eller regulativ. Hvis du vælger at opnå adgang til denne hjemmeside udenfor det land, der er angivet med landekoden for den webadresse, der bruges til at opnå adgang til vores hjemmeside, er du ansvarlig for at overholde de gældende love.

Disse vilkår og betingelser er omfattet af eventuelle juridiske rettigheder, du måtte have, hvis du er en fysisk person. Hvis nogen del af disse vilkår anses som ulovlige, ugyldige eller af en eller anden grund umulige at

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål om disse vilkår, bedes du kontakte os på customer.services@quornfoods.com

Opdateret den: 26. marts 2018