Skip to main content

Privatliv

Quorn Foods ("Quorn Foods", "vi", "os", "vores") respekterer privatlivet for alle, der besøger vores hjemmeside og er forpligtet til at beskytte dine personlige data. Denne privatlivserklæring informerer dig om, hvordan vi passer på dine personlige data, når du besøger vores hjemmeside, og oplyser dig om dine personlige rettigheder. Denne fortrolighedserklæring leveres i et lagdelt format, så du kan klikke gennem de specifikke områder nedenfor.

 1. VIGTIGE OPLYSNINGER OG HVEM VI ER
 2. DE DATA, VI INDHENTER OM DIG
 3. HVORDAN VI INDHENTER DINE PERSONLIGE DATA
 4. HVORDAN VI BRUGER DINE PERSONLIGE DATA
 5. OFFENTLIGGØRELSER AF DINE PERSONLIGE DATA
 6. LANDE DINE PERSONLIGE DATA BLIVER SENDT TIL OG HVORFOR
 7. DATASIKKERHED
 8. TILBAGEHOLDELSE AF DATA
 9. DINE LOVLIGE RETTIGHEDER

1. VIGTIGE OPLYSNINGER OG HVEM VI ER

FORMÅLET MED DENNE PRIVATLIVSERKLÆRING

Denne privatlivserklæring indeholder oplysninger om, hvordan vi indsamler og behandler dine personlige data. Det er vigtigt at du læser denne privatlivserklæring sammen med andre personlige oplysninger, vi muligvis leverer ved specifikke lejligheder, når vi indsamler eller behandler personlige oplysninger om dig, så du er fuldt ud klar over, hvordan og hvorfor vi bruger dine data. Denne meddelelse supplerer andre meddelelser og har ikke til hensigt at blive tilsidesat.

Denne hjemmeside er ikke beregnet til børn, og vi indsamler ikke bevidst data om børn.

DATAANSVARLIG

Marlow Foods Limited (t/a Quorn Foods) er registreret i England og Wales med firmanummer 01752242 og vores registrerede kontor på Station Road, Stokesley, TS9 7AB, er den dataadministrator, der har ansvaret for dine personlige data.

Vi har udnævnt en databeskyttelsesleder, der har ansvaret for at overvåge spørgsmål i forbindelse med denne erklæring. Hvis du har nogle spørgsmål, kommentarer eller anmodninger, bedes du kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger eller ved at udfylde denne kontaktformular.

KONTAKTOPLYSNINGER

Navn eller titel på datasikkerhedsadministratoren: David Bigley.

E-mail-adresse: customer.services@quornfoods.com.

Postadresse: Consumer Service, Quorn Foods, Station Road, Stokesley, North Yorkshire, TS9 7BR.

Du er til enhver tid berettiget til at sende en klage til informationskommissionæren’s kontor (ICO), den britiske tilsynsmyndighed for databeskyttelsesproblemer (www.ico.org.uk). Vi vil imidlertid sætte pris på muligheden for at håndtere dine bekymringer, inden du henvender dig til ICO’en, og derfor beder vi dig om først at kontakte os.

ÆNDRINGER TIL PRIVATLIVSERKLÆRINGEN

Denne version blev sidst opdateret den 26. marts 2018, og historiske versioner kan fås ved at kontakte os. Eventuelle ændringer vi foretager til vores fortrolighedspolitik i fremtiden, vil blive offentliggjort på denne side.

TREDJEPARTSLINKS

Denne hjemmeside kan omfatte links til tredjeparts hjemmesider, plug-ins og programmer. Hvis du klikker på disse links eller aktiverer disse forbindelser, kan du give tredjeparter lov til at indhente eller dele dine personlige oplysninger. Vi styrer ikke disse tredjeparts hjemmesider, og er ikke ansvarlige for deres personlige erklæringer. Når du forlader vores hjemmeside, opfordrer vi dit til at læse privatlivserklæringen for hver hjemmeside, du besøger.

2. DE DATA, VI INDSAMLER OM DIG

Personlige data eller personlige oplysninger, betyder alle oplysninger om en person, hvorfra personen kan identificeres. Det omfatter ikke data, hvorfra identiteten er blevet fjernet (anonyme data).

Vi kan indsamle, bruge, gemme og overføre forskellige slags personlige data om dig som følger:

 • Identitetsdata indeholder navn og titel.
 • Kontaktdata indeholder adresse, e-mail-adresse og telefonnumre.
 • Tekniske data omfatter internetprotokol (IP) adresse, tidszoneindstilling og lokalitet, traffikdata, weblogs, operativsystem og browsertype, og anden teknologi på de enheder, du bruger til at opnå adgang til denne hjemmeside.
 • Brugsdata indeholder oplysninger om, hvordan du bruger vores hjemmeside.
 • Marketing- og kommunikationsdata inkluderer dine præferencer for at modtage marketing og kommunikationer.

Vi kan også indsamle, bruge og dele Ophobede data som for eksempel statistiske eller demografiske data, hvilket inkluderer browsinghandlinger og –mønstre, til ethvert formål, inklusive systemadministration. Ophobede data kan stamme fra dine personlige data, men anses ifølge loven ikke som personlige data, da disse data ikke direkte eller indirekte afslører din identitet.

3. HVORDAN BLIVER DINE PERSONLIGE DATA INDSAMLET?

Vi bruger forskellige metoder til at indsamle data fra og om dig, inklusive gennem:

 • Direkte udvekslinger. Du kan give os dine data ved at udfylde formularer eller ved at korrespondere med os via post, telefon, e-mail eller på anden måde. Dette inkluderer de personlige data, du leverer til os, når du:
  • Anmoder om at marketing bliver sendt til dig;
  • Giver os dine detaljer ved et event;
  • Deltager i en konkurrence, reklame eller undersøgelse;
  • Bruger interaktive funktioner på vores hjemmeside; eller
  • Kontakter os eller giver os tilbagemeldinger.
 • Automatiserede teknologier eller interaktioner. Når du interagerer med vores hjemmeside, kan vi automatisk indsamle tekniske data om dit udstyr, browsing-handlinger og mønstre og almindelig internetbrug. Vi indsamler dette ved hjælp af cookies og andre lignende teknologier.

4. HVORDAN VI BRUGER DINE PERSONLIGE DATA

Vi bruger kun dine personlige data, når loven giver os tilladelse til det. I almindelighed bruger vi dine personlige data under følgende omstændigheder:

 • Hvor vi har brug for at indgå eller udføre en kontrakt med dig.
 • Hvor det er nødvendigt for vores legitime interesser (eller tredjeparter) og dine interesser og grundlæggende rettigheder ikke at tilsidesætte disse interesser.
 • Hvor vi har brug for at imødekomme en lovmæssig eller lovpligtig forpligtelse.

Du kan finde yderligere oplysninger om disse juridiske grundlag her: https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/lawful-basis-for-processing/#ib3.

Generelt afhænger vi ikke af et samtykke som et juridisk grundlag for behandling af dine personlige data, undtagen i forbindelse med afsendelse af direkte marketingskommunikation. Du har til enhver tid ret til at trække samtykket til marketing tilbage ved at kontakte os.

DE FORMÅL VI VIL BRUGE DINE PERSONLIGE DATA TIL

Vi har nedenfor anført en beskrivelse af alle de måder, vi planlægger at bruge dine personlige data på, og de juridiske grundlag vi er afhængige af for at gøre dette. Vi har også identificeret, hvad vores legitime interesser er, hvor det er relevant. Du bedes være opmærksom på, at vi kan behandle dine personlige data på mere end ét lovligt grundlag, afhængigt af de specifikke formål, vi bruger dine data til.

Formål/Aktivitet Datatype Lovligt grundlag for behandling
For at håndtere vores forhold til dig: (a) Giver vi dig besked om ændringer i vores vilkår eller fortrolighedserklæring eller hjemmeside (b) Beder dig om at lave en anmeldelse eller gennemføre en undersøgelse (c) Håndtering af kundekontakter, forespørgsler, krav, klager eller tvister Identitet, Kontakt, Marketing og kommunikation (a) Udførelse af en kontrakt med dig eller for at tage skridt på din anmodning inden indgåelse af en kontrakt med dig (b) Nødvendigt for at overholde en juridisk forpligtigelse (c) Nødvendigt for vores legitime interesser (for at holde vores protokoller opdaterede, for at undersøge vores produkter/tjenester, for at udvikle vores virksomhed og informere vores marketingstrategi)
At give dig mulighed for at deltage i en lodtrækning, konkurrence eller gennemføre en undersøgelse Identitet, Kontakt, Anvendelse, Marketing og kommunikation ((a) Udførelse af en kontrakt med dig eller for at tage skridt på din anmodning inden indgåelse af en kontrakt med dig (b) Nødvendigt for vores legitime interesser (for at undersøge hvordan kunderne bruger vores produkter/tjenester, for at udvikle dem og dyrke vores virksomhed)
At administrere og beskytte vores virksomhed og denne hjemmeside (herunder fejlfinding, dataanalyser, systemvedligeholdelse, støtte, rapportering og hosting af data) Identitet, Kontakt, Teknisk (a) Nødvendigt for vores legitime interesser (til at drive vores virksomhed, tilvejebringelse af administration og IT-tjenester, netværkssikkerhed, for at forhindre svindel og i forbindelse med en virksomhedsomlægning eller omstrukturering af koncernen) (b) Nødvendigt for at overholde en juridisk forpligtelse
At bruge dataanalyser til at forbedre vores hjemmeside, produkter/tjenester, marketing, kundeforbindelser og oplevelser og vurdere tendenser på hjemmesiden Teknisk, Anvendelse Nødvendigt for vores legitime interesser (at definere kundetyper for vores produkter og tjenester, for at holde vores hjemmeside opdateret og relevant, for at udvikle vores virksomhed og for at informere vores marketingsstrategi)

Du bedes kontakte os, hvis du har brug for nærmere oplysninger om det specifikke juridiske grundlag vi er afhængige af for at behandle dine personlige data, hvor mere end et grundlag er angivet i tabellen.

REKLAMETILBUD FRA OS

Vi kan bruge dine identitets-, kontakt-, tekniske og brugsdata til at danne en opfattelse om, hvad vi mener du måtte have brug for, eller hvad der kan have interesse for dig (vi kalder dette marketing). Du vil modtage marketingskommunikation fra os, hvis du har bedt om oplysninger fra os, eller hvis du har givet os dine oplysninger til marketingsformål, da du deltog i en konkurrence eller promovering, eller gav os dine kontaktoplysninger ved et event, og i hvert tilfælde, har du ikke fravalgt at modtage marketing.

TREDJEPARTS MARKETING

Vi modtager dit udtrykkelige opt-in-samtykke, før vi deler dine personlige data med en tredjepart til marketingsformål.

VÆLGE FRA

Du kan til enhver tid bede os eller tredjeparter om at holde op med sende marketingsmeddelelser til dig ved at kontakte os på unsubscribe@quornfoods.com. Hvor du vælger ikke at modtage disse marketingmeddelelser, gælder dette ikke for personlige data, der leveres til os som følge af en produkt/serviceerfaring eller andre transaktioner.

COOKIES

Cookies bliver gemt på din computers harddisk. Cookies hjælper os med at forbedre hjemmesiden og levere en bedre og mere personlig service. De gør det muligt for os:

 • at vurdere vores brugerbase’s størrelse og brugsmønstre, at gemme oplysninger om dine præferencer, og således lade os tilpasse vores hjemmeside efter dine individuelle interesser;
 • at fremskynde dine søgninger og at genkende din enhed, når du vender tilbage til hjemmesiden.

Du kan indstille din browser til at afvise alle eller nogle browser cookies, eller til at advare dig, når hjemmesiderne indstiller eller får adgang til cookies. Hvis du deaktiverer eller afviser cookies, bedes du være opmærksom på, at nogle dele af denne hjemmeside kan blive utilgængelig eller ikke fungere korrekt. Medmindre du indstiller din browser til at afvise cookies, udsender vores system cookies, når du bruger denne hjemmeside.

ÆNDRING AF FORMÅL

Vi vil kun bruge dine personlige data til de formål, som vi indsamlede dem til, medmindre vi med rimelighed mener, at vi skal bruge dem af en anden årsag, og at årsagen er kompatibel med det oprindelige formål. Hvis du ønsker en forklaring, på hvordan den nye årsag er i overensstemmelse med det oprindelig formål, bedes du kontakte os.

Bemærk venligst, at vi kan behandle eller afsløre dine personlige data uden din viden eller samtykke i overensstemmelse med ovennævnte regler, hvor dette er påkrævet eller tilladt af loven. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på bedrageribeskyttelse.

5. OFFENTLIGGØRELSE AF DINE PERSONLIGE DATA

Vi kan dele dine personlige data med følgende parter med det formål, der er beskrevet i tabellens punkt 4 ovenfor.

 • Andre virksomheder i Quorn Foods’ –koncernen, der fungerer som fælles data ansvarlige eller databehandlere;
 • Tjenesteudbydere, der leverer kundeservicer, marketingtjenester og IT og systemadministrationstjenester;
 • Professionelle rådgivere, herunder advokater, bankierer, revisorer og forsikringsselskaber, der leverer bank-, juridiske, forsikringsmæssige og regnskabsmæssige tjenester;
 • HMRC, regulatorer og andre myndigheder, der kræver indberetning om bearbejdning af aktiviteter under visse omstændigheder;
 • Tredjeparter, som vi kan vælge at sælge, overføre til eller fusionere dele af vores virksomhed eller vores aktiver med. Alternativt kan vi søge at erhverve andre virksomheder eller fusionere med dem. Hvis der sker en ændring i vores virksomhed, kan de nye ejere bruge dine personlige data på samme made, som angivet i denne meddelelse.

Vi kræver, at alle tredjeparter respekterer sikkerheden af dine personlige data, og at de behandler dem i overensstemmelse med loven. Vi giver ikke tilladelse til vores tredjeparts tjenesteudbydere at bruge dine personlige data til deres eget formål, og giver dem kun tilladelse til at behandle dine personlige data til specifikke formål, og i overensstemmelse med vores instruktioner.

6. DE LANDE DINE PERSONLIGE DATA BLIVER SENDT TIL OG HVORFOR

Da Quorn Foods fungerer over hele verden kan dine personlige data blive overført over internationale grænser. Dette afsnit forklarer hvornår dette kan finde sted, og hvordan vi beskytter dit privatliv og rettigheder.

Hvis du kontakter os fra et land udenfor Storbritannien, hvor du leverer oplysninger til os, leverer du dette til Quorn Foods i Storbritannien, hvor vores webstedsservere er placeret. For at kunne besvare kontakter, forespørgsler og klager, kan de oplysninger, du giver os, blive overført til, behandles i og blive delt med vores koncernselskaber eller en distributor, agent eller servicepartner i andre lande, , som hjælper os med at levere vores tjenester og hjælpe med at håndtere og løse din forespørgsel. Dette vil i visse situationer indebære overførsel af dine personlige data uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) til det land, hvor det koncernfirma, den distributør, den agent eller servicepartner, vil håndtere svaret på din forespørgsel, befinder sig; disse andre lande har ikke nødvendigvis databeskyttelseslove, der er lige så omfattende eller beskyttende som i Storbritannien. Hvis du for eksempel er en af vores kunder, og har indsendt din forespørgsel fra Filippinerne, så deler vi dine personlige data med vores kontor på Filippinerne, så de kan hjælpe os med at håndtere og løse din forespørgsel. Hvis du kontakter os fra Storbritannien eller et andet land indenfor EØS, vil dine personlige data ikke blive overført udenfor EØS.

Når vi overfører dine personlige data ud af EØS, træffer vi foranstaltninger for at sikre, at en tilsvarende beskyttelsesgrad ydes ved at kræve, at de koncernselskaber og tredjeparter, der modtager dine oplysninger, giver tilstrækkelige garantier for dette. Vi gør dette ved brug af Europa-Kommissionens standard beskytteleseklausuler (kendt som modelklausulerne). For yderligere oplysninger, se Kommissionen for de Europæiske Fællesskaber: Standardkontraktbestemmelser for overførsel af personoplysninger til tredjelande.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om internationale overførsler af dine personlige data, kan du kontakte vores databeskyttelseschef på customer.services@quornfoods.com.

7. DATASIKKERHED

Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data går tabt ved et tilfælde, bliver brugt eller der opnås adgang på en uautoriseret måde, eller at de bliver ændret eller afsløret. Endvidere begrænser vi adgangen til dine personlige data for de medarbejdere, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, som har en virksomhed, der har brug for at vide dette. De vil kun behandle dine personlige data ifølge vores instruktioner, og der er underlagt en fortrolighedsforpligtigelse.

Vi har indført procedurer for at håndtere enhver mistanke om brud på datasikkerheden, og vil giver dig besked om dette og enhver gældende regulator om brud, hvor vi er lovmæssigt forpligtet til at gøre dette.

8. OPBEVARING AF DATA

Vi opbevarer kun dine personlige data så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, vi indsamlede dem til, herunder med det formål at opfylde eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporterede krav.

For at fastslå den passende opbevaringsperiode for personlige data, tager vi hensyn til mængden, arten og følsomheden af de personlige data, den potentielle risiko for skade ved uautoriseret brug eller offentliggørelse af dine personlige data og hvorvidt vi kan opnå disse formål på andre måder og de gældende juridiske krav. Oplysninger om opbevaringsperioder for forskellige aspekter af dine personlige data er tilgængelige i vores opbevaringspolitik, som du kan anmode om ved at kontakte os.

Det er vigtigt at de personlige data, vi bevarer om dig, er præcise og aktuelle. Du bedes holde os informeret, hvis dine personlige data ændrer sig under dit forhold til os.

9. DINE JURIDISKE RETTIGHEDER

Under visse omstændigheder, har du rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen i forhod til dine personlige data. Disse omfatter:

 • At anmode om adgang til dine personlige data.
 • At anmode om korrektion af dine personlige data.
 • At anmode om sletning af dine personlige data.
 • At invende mod behandling af dine personlige data.
 • At anmode begrænsning af behandling af dine personlige data.
 • At anmode om overførsel af dine personlige data.
 • At have ret til at tilbagekalde samtykket.

Du kan finde yderligere oplysninger om dine rettigheder her: https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/.

Hvis du ønsker at udøve nogen af disse rettigheder, bedes du kontakte os via e-mail på customer.services@quornfoods.com.

Du behøver ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personlige data (eller for at udøve de andre rettigheder). Vi kan imidlertid opkræve et rimeligt gebyr, hvis det viser sig at din anmodning er ubegrundet, gentagen eller overdrevet. Alternativt kan vi nægte at opfylde din anmodning under disse omstændigheder.

Vi har muligvis brug for bevis på identitet. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at personlige data ikke bliver afsløret til en person, der ikke har ret til at modtage dem.