Quorn fileter

Vores saftige Quorn fileter er det perfekte alternativ til kyllingefileter og smager himmelsk i kombination med din yndlingssauce eller et væld af velsmagende krydderier. Vores Quorn fileter har et højt proteinindhold og et lavt indhold af mættede fedtsyrer og er en fantastisk kilde til kostfibre! Derudover er de nemme og hurtige at tilberede, så nu er det slut med at gå på kompromis med den gode smag selv på de travle hverdagsaftener.
84 kcal
(Om 100g)
1.6g af fedt
Glutenfri
Frosne

Produktinformation
Pakningsstørrelse: 312g (frosne)
Mycoprotein (85 %), rehydrerede æggehvider fra fritgående høns, naturlige smagsstoffer, konsistensmidler: kalciumklorid, kalciumacetat, fortykningsmiddel: pektin.
For allergener, herunder kornsorter, der indeholder gluten, se ingredienserne med fed skrift.
Typiske værdier | Per 100g |
---|---|
Energi/KJ | 353 |
kcal | 84 |
Fedt | 1,6g |
heraf mættede fedtsyrer | 0,7g |
Kulhydrater | 1,9g |
heraf sukkerarter | 0,7g |
Kostfibre | 5,5g |
Protein | 13g |
Salt | 0,8g |
Frosne
Quorn Fileter (312g)
Tilbered fra frost tilstand. Fjern al emballage − instruktionen gælder kun for én pakke.
(stegepande) 12 MIN
Quorn Fileter er så nemme at tilberede; du skal blot opvarme din sauce og derefter tilføje i Quorn Fileter. Dæk til og lad simre i 12 minutter. Rør indimellem.
Alle tilberedningsmetoder varierer; disse instruktioner er kun retningslinjer. Tjek at produktet er gennemvarmet, før det serveres.
Vi har en række glutenfri produkter, som er tydeligt markerede med vores glutenfri ikon på vores produktside.
Du kan roligt genopvarme Quorn-produkter, så længe produktet har været opbevaret i køleskabet og bliver spist inden for 48 timer. Sørg for at produktet er gennemvarmet, inden du spiser det, og husk ikke at genopvarme mad mere end én gang.
Ja, du kan godt fryse Quorn-produkter, når disse først er tilberedt. Så længe dit måltid er afkølet, inden du nedkøler det, og alle de øvrige ingredienser i måltidet kan nedfryses og genopvarmes, så kan du opbevare det i fryseren i op til en måned.
Når du er klar til at spise dit måltid, skal du blot tø det helt op i køleskabet og derefter opvarme det igen inden for 24 timer og sikre dig, at måltidet er gennemvarmet, inden du spiser det.
OPSKRIFTINSPIRATION
Tryl i køkkenet med vores lækre opskrifter, der er supergode for både dig og planeten.
Se alle opskrifter