Quorns mycoprotein

SUPER PROTEIN. SUPER VELSMAGENDE.

Alle vores produkter indeholder Quorns mycoprotein, et naturligt superproterin, som er godt både for dig og planeten.

Hvad er Quorns mycoprotein?

Quorns mycoprotein er en kilde til protein af høj kvalitet, som har et højt indhold af kostfibre, et lavt indhold af mættede fedtsyrer, og som slet ikke indeholder kolesterol. Når vi producerer Quorns mycoprotein, tager vi ikke udgangspunkt i animalske produkter men i naturlige, næringsrige svampe. Disse svampe kaldes Fusarium venenatum.

Det er denne traditionelle fermenteringsproces — som også benyttes i fremstillingen af brød, øl og yoghurt — vi bruger til at gro Quorns mycoprotein. Og fordi produktionen af Quorns mycoprotein benytter 90 % færre land- og vandressourcer end produktionen af visse animalske kilder til protein[1], er det et rigtig godt eksempel på en bæredygtig og næringsrig kilde til protein, der kan nære den voksende verdensbefolkning.

Datakilder: 1. Quorn Footprint Comparison Report (2018)

Få mere at vide om, hvordan vores Quorn-produkter fremstilles

Se videoen og lær mere om, hvordan Quorn®-produkter fremstilles. Vi har en unik tilgang til produktionen af protein, og derfor benytter vi Quorns mycoprotein i alle vores Quorn-produkter - det er simpelthen bedre for vores planet.

Se vores produkter

Miljømæssige fordele ved Quorns mycoprotein

Quorns mycoprotein er en unik og næringsrig kilde til protein, der er skånsom mod vores planet.

10x lavere

Quorns mycoproteins CO2-aftryk er 10 gange lavere end oksekøds CO2-aftryk og 4 gange lavere end kyllings CO2-aftryk†[1]

20x lavere

Produktionen af Quorns mycoprotein kræver of Quorns mycoprotein is 20 gange lavere end oksekøds CO2-aftryk og 6 gange mindre vand end produktionen af kylling†[1]

2012

Carbon Trust har attesteret Quorns mycoproteins CO2-aftryk siden 2012 hvilket gør Quorns mycoprotein til den første, kødfri proteinkilde, der blevet anerkendt på denne måde af en tredjepartsorganisation.[1]

Hvordan bruges Quorns mycoprotein i Quorn-produkter?

Quorns mycoprotein er en utroligt alsidig ingrediens, som findes i Quorn-produkter, og som hjælper os til at sikre den fantastiske smag og tekstur, som vores produkter er kendt og elsket for. Se flere spændende produkter og opskrifter på vores hjemmeside — og gør dine måltider endnu bedre.

Hvis du gerne vil vide mere om Quorns mycoprotein, så se www.quornnutrition.com

SÆT DIT AFTRYK!

Vandforbruget på Quorn fars er 10 gange lavere end hakket oksekød†[2]

Datakilder: † Globalt gennemsnit, 2. Quorn Footprint Comparison Report (2018)