Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Om QUORN

Et velsmagende sortiment

Quorn er ideelt, hvis du forsøger at spise sundere i forbindelse med en aktiv livsstil, passer på vægten, eller hvis du savner inspiration til kødfri retter.

Og så er produkter som Quorn™-fars en fantastisk proteinkilde, som stadig giver dig mulighed for at nyde alle dine livretter.

Mad med velvaere

Quorns historie begyndte for næsten 50 år siden med en STOR idé om, hvordan man skulle brødføde verdens voksende befolkning med bæredygtig og nærende mad, der også var rig på proteiner. Man fandt frem til en naturligt forekommende nærende organisme fra svampefamilien, der blev kendt som mykoprotein.

Perfekt til en sund og
aktiv livsstil

Hvordan fremstilles QUORN?

Hovedingrediensen i Quorn er mykoprotein–en ernæringsmæssigt sund proteinkilde. Mykoprotein fremstilles ved en gæringsproces der minder om processen for gær i brød. Quorn har ingen kraftig eftersmag som der kan være med andre alternativer til kød og Quorn absorberer effektivt de smagsvarianter der anvendes under madlavningen så du får nogle rigtig lækre retter.

DET STARTEDE
MED EN
STOR IDE

Vores virksomheds oprindelse skal findes tilbage i 1960’erne – en periode, hvor der var oprigtig bekymring for den manglende evne til at brødføde verden. I et forsøg på at adressere problemet startede vores grundlægger Lord Rank et projekt, der skulle finde en ny proteinkilde.