Opskrifter

Vegetarisk lasagne

563 Kcal Pr. servering
Til personer 4-6
40 min

Ingredienser

  • 500 g Quorn Fars
  • 2 spiseskefulde ekstra jomfruolivenolie
  • 100 g blandet bladselleri, gulerødder og løg, finthakket
  • 500 g tomatpuré
  • Salt og sort peber
  • 1 lille håndfuld basilikumblade
  • 1 rosmarinkvist
  • 1 liter sojamælk
  • 80 g smør
  • 60 g mel
  • En knivspids muskatnød
  • sort peber efter behov
  • 500 g lasagneplader
  • 150 g Parmigiano Reggiano

Lavet med Quorn fars

Se produkt

Bæredygtig ernæring

Vidste du?

Quorn spaghetti bolognese har 90% mindre mættet fedt end kødversionen

Spar CO2-udledning svarende til 20.000 kedler kogt vand ved at bytte oksekød ud med Quorn fars en gang om ugen i et år

Vandforbruget på Quorn fars er 10x lavere end hakket oksekød

Få mere at vide

Leder efter inspiration?

Når du besøger vores hjemmeside, benytter vi cookies, som er små bidder af information, der giver os mulighed for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Disse cookies bruges ikke til at samle eller opbevare personlig identificerbar information.