Skip to main content

Fajita med Quorn-stykker og mangosalsa

Nyd vores Quorn Stykker tilberedt i et væld af krydderier i en wrap med frisk mango og avocado.

Til personer 4

50 mins

Midtimellem

405 kcal
(Pr. servering)

18g af fedt
(Pr. servering)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 300 g Quorn stykker
  • ½ spsk vegetabilsk olie
  • 1 snittet løg
  • 1 rød peber, snittet fint
  • 2 fed knuste hvidløg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk chillipulver
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • Skal og saft af ½ lime

Salsa

  • ½ mango skåret i små tern
  • ½ rødløg i tern
  • ½ tsk citronsaft
  • 4 tsk mangochutney
  • 1 moden avocado i skiver uden skal og sten
  • 4 varme tortillaer
  • Friskhakket koriander

Fremgangsmåde

  1. Varm olien i en slip-let pande. Tilsæt Quorn-stykker og steg i fem minutter eller til stykkerne bliver gyldne. Tilsæt løg og pebre og steg i yderligere fem minutter eller indtil de er bløde. Kom hvidløg,
  2. krydderier og lime over. Bland godt i endnu fem minutter for at sikre, at løgene er bløde.
  3. Kom mango, rødløg og mangochutney i en stor skål. Bland, overdæk og sæt på køl.
  4. Kom omkring fem skiver avocado i hver tortilla med en skefuld fajitamix. Kom mangosalsa ovenpå og drys med frisk koriander.
  5. Rul fast sammen og kom enten rullen i sølvpapir som en hurtig snack eller server med salat og sprøde kartoffelbåde.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter