Grillet Teriyaki Quorn Fileter og Ananas Buddha Bowl 3 out of 5, 1 based on 19 ratings

Opskrifter

Grillet Teriyaki Quorn Fileter og Ananas Buddha Bowl

19

Vurder denne opskrift

Hold dig frisk og sund til sommer med denne lækre orientalsk inspirerede Buddha bowl. Den er perfekt til grillen, men kan også steges på en grillpande.

280 Kcal Pr. servering
Til personer 4
40 min

Ingredienser

Til grillspydene:

  • 1 pakke Quorn Fileter, optøet
  • 2 skiver frisk ananas eller fra dåse

Til teriyaki marinaden:

  • 150ml vand
  • 3 spsk. tamari
  • 1 spsk. sesam olie
  • 1 spsk. mirin
  • ½ spsk. ahornsirup
  • ½ spsk. arrowroot pulver
  • 1 hvidløgsfed, hakket
  • 1 spsk. frisk ingefær, revet
  • ¼ tsk. sort peber

Til salaten:

  • 1 pakke færdiglavet quinoa
  • 80g romainesalat, skåret i strimler
  • 50g rødkål, skåret i strimler
  • ½ rød peberfrugt, tyndt skåret
  • 1 gulerod, skåret i strimler
  • 2 forårsløg, finthakket

Pynt:

  • 80g kogte edamame bønner
  • 1/2 agurk, skåret i strimler
  • 4 radiser, fint skåret
  • 5g frisk koriander, finthakket
  • 1 rød chilipeber, finthakket
  • 1 spsk. ristede sesamfrø
  • 1 spsk. jordnødder, knust
  • 4 skiver limefrugt

Lavet med Quorn fileter

Se produkt