Hold dig frisk og sund til sommer med denne lækre orientalsk inspirerede Buddha bowl. Den er perfekt til grillen, men kan også steges på en grillpande.
For at lave grillspydene, anbring Quorn Fileterne og ananas skiverne på de våde træspyd. Sæt til side.
For at lave teriyaki marinaden, læg alle ingredienserne i en lille pande og sæt den på mellem varme. Pisk ingredienserne sammen indtil sovsen bliver tyk. Pensl ¾ af denne blanding på grillspydene.
Anbring grillspydene på en forvarmet gas eller trækulsgrill og steg i 12-15 minutter, vend en gang imellem, så de bliver stegt jævnt. Når de er færdige, fjern fileterne og ananassen fra grillspydene. Skær fileterne diagonalt og grovhak ananassen. Sæt til side.
For at lave salaten, tag en stor skål og bland sammen quinoa, salat, rødkål, rød peberfrugt, gulerod og forårsløg. Del salaten i fire serveringsskåle og anbring i Buddha bowl stil, de grillede fileter, grillet ananas, edamame bønner, agurkestrimler og radisser på toppen. Pynt med koriander, rød chilifrugt, sesamfrø, knuste jordnødder og lime skiver. Hæld den resterende teriyaki sovs over til servering.