Skip to main content

Quorn pad Thai

Veggie Pad Thai recipe made with Quorn Pieces and noodles served in a bowl, garnished with chilli and coriander

Prøv denne lækre pad thai-opskrift og brug Quorn stykker til at opnå den perfekte smag af den klassiske ret - den sidder lige i skabet hver gang.

Til personer 4

20 mins

Ligetil

309 kcal
(Pr. servering)

4g af fedt

23 g protein
(Pr. servering)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Ingredienser

  • 300 g. Quorn stykker

  • 260 g. risnudler

  • 3 spsk. Rapsolie

  • 1 rødt løg, finthakket

  • 2-3 røde chili, uden kerner og finthakket

  • 4 spsk. Lys soya

  • 1 lime (saft)

  • 2 store æg, pisket

  • Pynt:

  • 4 spsk. Frisk koriander, grofthakket

  • 4 forårsløg, snittet

  • 75 g. ristede peanuts, grofthakket

Fremgangsmåde

  1. Kog risnudlerne som anvist på pakken. Kom dem i koldt vand og hæld derefter vandet fra igen.
  2. Opvarm olien i en wok ved høj varme og steg Quorn stykkerne i 3-4 minutter, tilføj rødløget og steg i yderligere 3 minutter. Tilføj hvidløg og chili og lad et stege med i 1-2 minutter.
  3. Kom soya og limesaft i og rør godt rundt, tilføj nudlerne og bland dem sammen i 1-2 minutter.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter