Skip to main content

Quorn pad Thai

Prøv denne lækre pad thai-opskrift og brug Quorn stykker til at opnå den perfekte smag af den klassiske ret - den sidder lige i skabet hver gang.

Til personer 4

15 mins

Ligetil

309 kcal
(Pr. servering)

4g af fedt
(Pr. servering)

23 g protein
(Pr. servering)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 300 g. Quorn stykker

  • 260 g. risnudler

  • 3 spsk. Rapsolie

  • 1 rødt løg, finthakket

  • 2-3 røde chili, uden kerner og finthakket

  • 4 spsk. Lys soya

  • 1 lime (saft)

  • 2 store æg, pisket

  • Pynt:

  • 4 spsk. Frisk koriander, grofthakket

  • 4 forårsløg, snittet

  • 75 g. ristede peanuts, grofthakket

Fremgangsmåde

  1. Kog risnudlerne som anvist på pakken. Kom dem i koldt vand og hæld derefter vandet fra igen.
  2. Opvarm olien i en wok ved høj varme og steg Quorn stykkerne i 3-4 minutter, tilføj rødløget og steg i yderligere 3 minutter. Tilføj hvidløg og chili og lad et stege med i 1-2 minutter.
  3. Kom soya og limesaft i og rør godt rundt, tilføj nudlerne og bland dem sammen i 1-2 minutter.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter