Quorn pad Thai

Prøv denne lækre pad thai-opskrift og brug Quorn stykker til at opnå den perfekte smag af den klassiske ret - den sidder lige i skabet hver gang.
Til personer 4
20 min
Ligetil
309 kcal
(Pr. servering)
4 g af fedt
23 g protein
(Pr. servering)

Lavet med Quorn stykker
Rig på protein
Glutenfri
Lavt indhold af mættet fedt
Ingredienser
- 300 g. Quorn stykker
- 260 g. risnudler
- 3 spsk. Rapsolie
- 1 rødt løg, finthakket
- 2-3 røde chili, uden kerner og finthakket
- 4 spsk. Lys soya
- 1 lime (saft)
- 2 store æg, pisket
- Pynt:
- 4 spsk. Frisk koriander, grofthakket
- 4 forårsløg, snittet
- 75 g. ristede peanuts, grofthakket
Fremgangsmåde
- Kog risnudlerne som anvist på pakken. Kom dem i koldt vand og hæld derefter vandet fra igen.
- Opvarm olien i en wok ved høj varme og steg Quorn stykkerne i 3-4 minutter, tilføj rødløget og steg i yderligere 3 minutter. Tilføj hvidløg og chili og lad et stege med i 1-2 minutter.
- Kom soya og limesaft i og rør godt rundt, tilføj nudlerne og bland dem sammen i 1-2 minutter.