Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Pizza med barbecuefars

serves
til personer 4 - 6
cooking time
25 min
serves
440 Kcals * pr. portion
serves
3,8g mættet fedt * pr. portion

ingredienser

  • 300 g Quorn Fars
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg, hakket
  • 4 spsk barbecuesauce (opskrift findes nedenfor, hvis du foretrækker den hjemmelavet)
  • 1 spsk vegetarisk Worcestershiresauce
  • 4 spsk ketchup
  • 2 tsk sennep
  • 2 spsk majs fra dåse
  • 2 x 25 cm pizzabunde
  • 1 spsk tomatpuré
  • 100 g reven Monterey Jack-ost el.lign.
  • En håndfuld rucolablade til pyntning
  • 8 spsk farinsukker
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 spsk honning
  • ½ tsk vegetarisk Worcestershiresauce
  • ½ tsk stødt allehånde
  • ¼ tsk hvidløgspulver
  • ½ tsk cayenne-peber
  • 1 spsk flydende røgaroma
  • 150 ml ketchup

Opskrift

Forvarm ovnen til 180 ˚C/350 F. 

Forvarm olien i en pande ved mellemvarme og steg løgene let i 4-5 minutter, indtil de er bløde. Rør barbecuesaucen, den vegetariske Worcestershiresauce, ketchup og sennep i og varm blandingen, indtil den er jævnt varm. Tilføj Quorn Farsen og majsen og lad blandingen varme i yderligere 2-3 minutter, inden du tager panden af kogepladen.

Læg pizzabundene på et stykke bagepapir, pensl med tomatpuré og drys ca. ¼ af den revne ost over. Fordel Quorn Fars-blandingen på bundene og slut af med den resterende ost.

Bag pizzaerne i 15-20 minutter, indtil de er gyldne. Tag dem ud af ovnen og pynt med lidt rucolablade. 

Spis pizzaerne med en tomat- og basilikumsalat. Hvis du gerne vil have en stærkere og mere krydret pizza, kan du prøve at erstatte halvdelen af barbecuesaucen med Srirachasauce. Hvis du har barbecuesauce tilovers, kan den gemmes i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 2 uger.

udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig