Spaghetti bolognese-kopper med Quorn fars
Forvandl spaghetti bolognese, hele familiens klassiske livret, til lækre hapsere til ungerne!
Til personer 12
50 mins
Midtimellem
97 kcal
(Pr. servering)
2.6g af fedt
(Pr. servering)
Lavet med Quorn fars
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 175 gr. Quorn fars
- 1 spsk. olivenolie samt lidt ekstra til smøring
- ½ løg, hakket fint
- ½ stilk selleri, hakket fint
- ½ gulerod, hakket fint
- ½ rød peberfrugt, hakket fint
- 1 hvidløgsfed, knust
- 400 gr. hakkede tomater
- 150 gr. spaghetti
- 5 spsk. reven ost
Fremgangsmåde
- Forvarm din ovn til 180 C og smør en muffinform med 12 huller let med lidt olie.
- Hæld olien i en kasserolle og varm den ved lavt blus. Tilsæt løg, selleri, gulerod, peberfrugt og hvidløg, læg låg på kasserollen og lad det hele stege i 10 minutter, mens du rører i det jævnligt. Tilsæt de hakkede tomater, rør det hele godt, og lad det simre i 5 minutter.
- Tag kasserollen af varmen og blend blandingen med en stavblender, til den er jævn. Tilsæt Quorn farsen til blandingen og steg det hele i yderligere 10 minutter.
- Bring i mellemtiden en gryde med vand i kog og tilbered spaghettien efter instruktionerne på pakken, minus to minutter, indtil den er tilberedt al dente. Hæld vandet fra spaghettien og skyl den under koldt vand.
- Hæld spaghettien ned i kasserollen og bland det hele sammen. Tag en gaffel og en ske, drej spaghettien og saucen til små kugler og læg disse i muffinformen. Gentag dette, indtil muffinformen er fyldt op. Hæld reven ost over hver spaghetti-kop.
- Sæt muffinformen i ovnen og lad retten bage i 10 minutter.
- Lad de færdige spaghetti bolognese-kopper køle af i 5 minutter, inden de serveres.