Skip to main content

Karry med Quorn fars, spinat og søde kartofler

A casserole dish filled with Quorn Mince, Spinach and Sweet Potato Curry sat beside a serving of mini poppadums.

Prøv denne hurtige opskrift på karry med Quorn fars, babyspinat, søde kartofler, løg, mango og ingefær. Det hele pyntes med frisk koriander og er klar på mindre end 15 minutter!

Til personer 4

15 mins

Ligetil

315 kcal
(Pr. servering)

9.1 g fibre
(Pr. servering)

Vegetarian Quorn Mince product packaging with nutritional information

Lavet med Quorn fars

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 300 gr. Quorn fars
  • 2 spsk. vegetabilsk olie
  • 1 spsk. mild karrypulver
  • ½ tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 mellemstort løg, revet
  • 1 stykke reven ingefærrod, ca. 4 cm x 2 cm
  • 1 lille sød kartoffel, skrællet og skåret i tynde skiver
  • 150 ml. tomatpassata
  • 300 ml. varm grøntsagsbouillon
  • 100 gr. blade af babyspinat
  • 125 gr. mango, skåret i firkanter (forskåren mango kan købes i de fleste supermarkeder)
  • 1 håndfuld friske, finthakkede korianderblade
  • 1 lille håndfuld fint hakket, frisk mynte

Fremgangsmåde

  1. Forvarm olien i en stor stegepande og steg de tørrede krydderier i 1-2 minutter. Tilføj det revne løg, ingefær og den søde kartoffel. Steg i yderligere 3 minutter.
  2. Rør tomatpassataen og grøntsagsbouillonen i og bring det hele i kog. Dæk til og lad koge i 2 minutter, inden Quorn farsen også røres i. Dæk til og lad retten koge i 6 minutter, mens der røres af og til. Tilføj spinat og mango og kog i yderligere 2 minutter.
  3. Smag til med salt og peber og rør til sidst den friske koriander og mynte i retten.

Servér med små papadums.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter