Quorn
Quorn bolognese
3.1940298507463 out of 5, 1 based on 67 ratings

Prøv denne opskrift på en hurtig omgang spaghetti bolognese, som laves med Quorn fars, champignon og løg samt en lækker tomatsauce.
464 Kcal
Pr. servering
Til personer 4
15 min
Sværhedsgrad
Ligetil
Ingredienser
- 350 g Quorn fars
- 30 ml oliven olie
- 1 stk stort løg
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk blandede, tørrede urter
- 1½ spsk rød pesto
- ½ dl tomatpuré
- 400 g hakkede tomater
- 1½ dl rødvin
- 1½ dl vand
- Salt og peber
- Spaghetti eller anden pasta
- Denne ret kan selvfølgelig tilpasses din egen favorit Bolognese. Bare brug Quorn-fars i stedet for hakket oksekød
Fremgangsmåde
- Hak løget groft.
- Opvarm olien i en gryde.
- Tilsæt løg, knuste hvidløg og steg i 4-5 minutter eller til løgene er klare og bløde.
- Tilsæt Quorn-fars og tørrede urter og steg i yderligere 2-3 minutter så farsen bliver let brunet.
- Tilsæt pestoen, tomatpure, hk. tomater, rødvin og vand.
- Krydr med salt og peber, giv retten et opkog og lad den simre uden låg i 20 minutter.
- Smag til og server med spaghetti.
