Opskrifter

Lasagne med Quorn fars og squash

Vurder denne opskrift

385 Kcal Pr. servering
Til personer 4
45 min

Ingredienser

  • 300 gr. kødfri Quorn fars
  • 2 store squash, skåret i tynde skiver på langs
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 rødløg, fint hakket
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 2 selleristange, skåret i små firkanter
  • 3 spsk. rød pesto
  • 1 terning grøntsagsbouillon, opløst i 100 ml. varmt vand
  • 400 gr. mosede tomater (passata)
  • 3 spsk. frisk basilikum, hakket
  • 1 tsk. tørret oregano
  • Salt og friskkværnet, sort peber efter smag
  • Ingredienser til lasagnens topping
  • 250 gr. ricottaost
  • 60 ml. cremefraiche med lavt fedtindhold
  • ¼ tsk. muskatnød
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. sort peber
  • 6 cherrytomater, skåret i halve – kan udelades
  • 30 gr. vegetarisk, hård ost, reven

Lavet med Quorn fars

Se produkt