Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Quorn-Vegan-Nuggets-pa-kebabfacon

serves
til personer 4
cooking time
25 min
serves
470 Kcals * pr. portion

Pitabrød fyldt med lækkerier. En lækker kombination af Quorn-nNuggets, en sprød tomat, løg, persille og myntesalat i et blødt pitabrød. En tomatsovs med et ordentligt skud chili får dine smagsløg til at danse og med kold yoghurt, hvidløg og myntesovs til. Bare prøv at lade være med at spise løs.

ingredienser

  • 1 pakke Quorn Vegan Nuggets
  • Tomat-kebabsauce:
  • 100 g passata (sigtet tomat)
  • 1 spsk tomatpuré
  • En knivspids sukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ½ rød chili, finthakket
  • Salt og friskkværnet sort peber
  • Yogurt-kebabsauce:
  • 250 g vegansk yogurt
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1 spsk frisk mynte, finthakket
  • Tomatsalat:
  • 2 tomater
  • ½ rødløg, hakket i fine tern
  • 1 bundt frisk persille
  • 1 bundt frisk mynte
  • 1 spsk olivenolie
  • Saften af en halv citron
  • Salt og friskkværnet sort peber
  •  * Til servering:
  • 4 pitabrød
  • Romainesalat eller salat efter eget valg, revet i stykker

Opskrift

Til tomat-kebabsaucen blend alle ingredienser til en lind sauce, og tilsæt krydderier efter behag.

Til yogurt.kebabsaucen bland yoghurt med hvidløg og mynte. Smag til. 

Til salaten finhakkes tomater, løg, persille og mynte. Bland med olivenolie og citronsaft. Smag til.

Steg Quorn-nuggets efter anvisningerne bag på pakken.

Varm pitabrødet og fyld med stegte Quorn-nuggets, tomatsalat, salat og begge kebabsaucer.

udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig