Prøv vores veganske Quorn nuggets med hjemmelavet dip, hvis du trænger til en velsmagende snack. De sprøde nuggets passer perfekt til dip og vil helt sikkert falde i god jord hos ungerne.
1/2 rødløg, skrællet og delt I fire lige store stykker
1 fed hvidløg
2 spsk. Olivenolie
1 knsp- salt og peber
½ tsk. Chiliflager
Fremgangsmåde
Skræl rodfrugterne og skær dem ud i stave eller bidder. Læg dem i et ovnfast fad. Skær det hele hvidløg over på midten og læg det sammen med rodfrugterne i det ildfaste fad. Krydr med salt, rosmarin og kom en god sjat olivenolie over.
Kom dem i ovnen og lad dem bage i ca 45 min på ca. 200 gr. Ved varmluft (225 i alm. Ovn). Tag dem ud, når de er gyldne og sprøde.
Læg tomater, løg og hvidløg på en bageplade, hæld olivenolie over og kom dem ind i ovnen sammen med grøntsagerne i ca. 15 min. Tag dem ud og lad det afkøle lidt. Fjern derefter skrællen fra tomaterne og kom det hele i en blender sammen med løg og hvidløg. Blend til det er groft hakket. Rør salt, peber og chiliflager i.
Kom Quorn nuggets i ovnen og lad dem bage i ovnen de sidste 15 minutter sammen med grøntsagerne.