
Brasiliansk salat med Quorn fileter
Væk dine smagsløg til live med denne lækre, smagsfulde, brasilianske salat. Søde peberfrugter, avocado, mango og Quorn fileter krydres og vendes i frisk limesaft, olivenolie, ahornsirup og chili. Det er et sundt måltid, der er indbydende, spændende og med den perfekte mængde sydamerikansk styrke, der holder dig vågen.
Til personer 4
15 mins
Midtimellem
269 kcal
(Pr. servering)
7.1
g fibre
(Pr. servering)

Lavet med Quorn fileter
RIG På PROTEIN
Glutenfri
INGEN SOJA
Ingredienser
- 4 Quorn fileter, der hver er skåret i ca. 4 stykker
- 1 spsk. olivenolie
- Salt, sort peber og limesaft efter smag
- 1 sød (spids) peberfrugt, skåret i tynde skiver
- 1 moden mango, skrællet og skåret i terninger
- 1 moden avocado, skåret i tynde skiver
- 1 stor salattomat, tyndt skåret
- 75 gr. rucola, vasket og drænet
- 75 gr. brøndkarse, vasket og drænet
- 1 spsk. ristede græskarkerner
Til dressingen
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. ahornsirup
- 1 lille, rød chili, fint skåret
- ½ tsk. salt
Fremgangsmåde
- Forvarm olien i en stor pande. Tilføj de skiveskårede Quorn fileter og steg i 5-6 minutter, indtil de er gennemstegte. Smag godt til med salt, sort peber og et skvæt limesaft.
- Anret ingredienserne til salaten på en stor serveringstallerken, tilføj de Quorn fileter og hæld dressingen over retten.
OPSKRIFTINSPIRATION
Se alle opskrifter


Opskrifter
Quorn fileter med oliven, soltørrede tomater og kapers
Til personer 4
20 mins
414 kcal
(Pr. servering)

Opskrifter
Quorn fileter med citrondressing og asparges
Til personer 2
10 mins
178 kcal
(Pr. servering)




Opskrifter
Cremet pot pie med fennikel, champignoner, camembert og Quorn Fileter
Til personer 4
75 mins
573 kcal
(Pr. servering)