granatæblekerner og friske mynteblade til pynt (valgfrit)
Fremgangsmåde
Varm kartoffelsalat - tilberedning
Læg kartoflerne i en stor gryde fyldt med saltet, kogende vand. Kog dem til de lige akkurat er møre. Hæld alt vandet fra og læg kartoflerne i en stor skål. Stil dem stil side og lad dem køle af. Skær dem herefter i både.
Varm olivenolien op i en lille gryde på mellem-varme og tilsæt alle tørre ingredienser (spidskommen, ingefær, salt, sort peber, koriander, cayennepeber, allehånde og nelliker). Lad det stå i et minut. Hæld den tilsmagte olivenolie over kartoflerne og bland det sammen.
Tilsæt yoghurt, vineddike, mynte, persille, citronskal, appelsinskal og sorte oliven og bland forsigtigt. Smag til med mere krydderi efter behov og lad det køle af i køleskabet.
Marokkanske Quorn Vegan Nuggets – tilberedning
Kom hvidløg, ingefær, cayennepeber, koriander, persille, paprika, spidskommen, salt og peber i en foodprocessor og bland det i 2 minutter. Tilsæt olivenolie, citronskal og -saft og kør maskinen i yderligere 30 sekunder. Hæld marinaden over dine Quorn Vegan Nuggets og bland det grundigt. Lad dem marinere i mindst 30 minutter og hæld så den overflødige marinade fra.
Varm olivenolien op og steg dine Quorn Vegan Nuggets, indtil de er gyldenbrune.
Citron- og myntevinaigrette – tilberedning
Kom den strimlede citronskal og saften i en lille gryde.
Varm det op, indtil blandingen begynder at simre, og skallen har opsuget saften. Læg skallen i en lille skål, og tilsæt olivenolie, persille, mynte, salt, peber, honning og limesaft. Pisk det sammen. Sæt skålen til side.
Servér de marokkanske Quorn Vegan Nuggets sammen med citron- og myntevinaigretten og den varme kartoffelsalat.