Quorn Veganske Nuggets med sur-sød sauce 3 out of 5, 1 based on 1 ratings

Opskrifter

Quorn Veganske Nuggets med sur-sød sauce

1

Vurder denne opskrift

Denne opskrift på Quorn Veganske Nuggets med sur-sød sauce er spækket med lækre smage, som helt sikkert vil falde i god jord hos ungerne. Den saftige ananas, det smagfulde femkrydderi og den revne ingefær skaber tilsammen en fristende og velduftende aroma. De sprøde, gyldne nuggets serveres med stir fry-grøntsager og kogt ris samt sesamfrø, der giver retten ekstra knas.

316 Kcal Pr. servering
Til personer 4
30 min

Ingredienser

  • 280 gr Quorn Veganske Nuggets

Sur-sød sauce:

  • 1 227 gr dåse ananas i egen saft – skær ananassen i bidder
  • 2 tsk majsstivelse
  • 1 spsk sesamolie
  • 2 spsk lys sojasauce
  • 2 spsk honning
  • 3 spsk tomatketchup
  • 1 tsk femkrydderi
  • 2 fed hvidløg – skrællet og revet fint
  • 1 cm ingefær – skrællet og revet fint

Stir fry-grøntsager:

  • 1 spsk vegetabilsk olie
  • 1 stor, rød eller orange peberfrugt – renset og skåret i skiver
  • 1 stort løg - skåret i skiver
  • 130 gr baby majs - skåret i halve
  • 130 gr mangetout-ærter
  • 1 fed hvidløg - skåret i skiver
  • 1 cm ingefær - skåret i tynde strimler
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 spsk lys sojasauce
  • Sesamfrø til pynt

Lavet med Quorn vegan nuggets

Se produkt