Skip to main content

Salat med veganske nuggets 

Quorn Vegan Nugget Bowl, made with Quorn Vegan Nuggets, edamame beans, spinach, parsnip and carrots, served with tomato dip and lime.

Smæk en skål med veganske Quorn nuggets sammen på næsten ingen tid. Du skal blot blande vores veganske nuggest med friske grøntsager og rodfrugter og nyd det hele med vores tomatdip.

Til personer 4

20 mins

Ligetil

422 kcal
(Pr. servering)

Vegansk

Quorn Vegan Crunchy Nuggets packaging with nutritional information.

Lavet med Quorn vegan nuggets

Ingen soja

Rig på kostfiber

Rig på protein

Ingredienser

  • 280 g Quorn vegan nuggets
  • 600 g blandede rodfrugter (f.eks. kartofler, pastinakker, gulerødder)
  • 200 g edamamebønner
  • 100 g frisk spinat
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • 2 ½ tsk Maizena
  • 4 spsk ris- eller hvidvinseddike
  • 4 spsk sukker
  • 4 spsk ketchup
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vand
  • 1 spsk olie

Fremgangsmåde

  1. Skær rodfrugterne i strimler og sæt dem i ovnen med lidt olie på 250 grader i cirka 20 minutter. Pas på at de ikke brænder på. Krydr med salt og peber.
  2. Tilbered dine nuggets efter anvisningen på emballagen.
  3. Sauce: Kog alle ingredienserne i en gryde. Opløs maizenaen i lidt vand og hæld den i saucen. Kog yderligere i nogle minutter. Lad saucen køle af.
  4. Vend nuggets, rodfrugtsfritter, edamamebønner og spinat i en skål. Hæld saucen over og servér.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter