Salat med veganske nuggets 

Rate
3 out of 5 stars (66)
Vurder denne opskrift

Smæk en skål med veganske Quorn nuggets sammen på næsten ingen tid. Du skal blot blande vores veganske nuggest med friske grøntsager og rodfrugter og nyd det hele med vores tomatdip.

Til personer 4

20 min

Ligetil

422 kcal
(Pr. servering)

Vegansk

Lavet med Quorn vegan nuggets

Ingen soja
Rig på kostfiber
Rig på protein

Ingredienser

  • 280 g Quorn vegan nuggets
  • 600 g blandede rodfrugter (f.eks. kartofler, pastinakker, gulerødder)
  • 200 g edamamebønner
  • 100 g frisk spinat
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • 2 ½ tsk Maizena
  • 4 spsk ris- eller hvidvinseddike
  • 4 spsk sukker
  • 4 spsk ketchup
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vand
  • 1 spsk olie

Fremgangsmåde

  1. Skær rodfrugterne i strimler og sæt dem i ovnen med lidt olie på 250 grader i cirka 20 minutter. Pas på at de ikke brænder på. Krydr med salt og peber.
  2. Tilbered dine nuggets efter anvisningen på emballagen.
  3. Sauce: Kog alle ingredienserne i en gryde. Opløs maizenaen i lidt vand og hæld den i saucen. Kog yderligere i nogle minutter. Lad saucen køle af.
  4. Vend nuggets, rodfrugtsfritter, edamamebønner og spinat i en skål. Hæld saucen over og servér.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter