Thai-suppe med nudler og Quorn stykker
Vores lækre og sunde opskrift på en thai-nuddelsuppe lavet på veganske Quorn stykker giver dig en ret, du vil vende tilbage til igen og igen.
Til personer 4
40 mins
Midtimellem
99 kcal
(Pr. servering)
Lavet med Quorn stykker
Rig på protein
Glutenfri
Lavt indhold af mættet fedt
Ingredienser
- 300 gr. Quorn stykker
- 2 spsk. vegetabilsk olie
- 1 stort løg, skåret i skiver
- 2 hvidløgsfed, pressede
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 tsk. gurkemeje
- ½ tsk. cayennepeber
- 200 ml. kokosmælk
- 900 ml. grøntsagsbouillon
- 2 gulerødder, revne og udskårne
- 100 gr. babymajs, skåret i skiver
- 100 gr. sukkerærter, skåret i halve
- 50 gr. risnudler, kogt efter instruktionerne på pakken
- 2 forårsløg, skåret i tynde skiver
Fremgangsmåde
- Varm 1 spsk. af olien i en stor stegepande og steg løgene over mellemvarme i 5 minutter. Rør hvidløget og krydderierne i og steg i yderligere 2 minutter.
- Tilføj kokosmælken, grøntsagsbouillonen og grøntsagerne. Bring retten i kog og lad den derefter simre i 20 minutter.
- Tilføj i mellemtiden den anden spsk. olie i en anden stegepande og steg Quorn stykkerne i 7 minutter, indtil de er let gyldne.
- Tilføj de færdigkogte risnudler til suppen sammen med Quorn stykkerne. Rør det hele godt sammen og lad det simre i 3 minutter.
- Pynt med forårsløg og servér med brød.
TIP: hvis du gerne vil have en stærkere suppe, så prøv at stege en finthakket, grøn chili sammen med krydderierne.
Kan fryses.
OPSKRIFTINSPIRATION
Se alle opskrifterOpskrifter
Cremet suppe med kokos, butternutsquash og Quorn Stykker
Til personer 4
55 mins
605 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Hjemmelavet, glutenfri pizza med Quorn stykker
Til personer 4
30 mins
459 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Vegetarisk meatloaf med Quorn Stykker og kastanjer
Til personer 4
65 mins
267 kcal
(Pr. servering)