Hjemmelavet, glutenfri pizza med Quorn stykker 3.0909090909091 out of 5, 1 based on 44 ratings

Opskrifter

Hjemmelavet, glutenfri pizza med Quorn stykker

44

Vurder denne opskrift

Du vil have svært ved at vente med at sætte tænderne i denne appetitvækkende, smagsfyldte pizza, hvor toppingen består af Quorn stykker, der er vendt i chiliflager, oregano og hvidløg, og stegt gyldenbrune, samt peberfrugter og sorte oliven, hvidløg og frisk basilikum. Den er glutenfri, og smagen er gennemført. Hvad kunne være mere fristende?

459 Kcal Pr. servering
Til personer 4
30 min
Gluten free

Ingredienser

  • 150 gr. kødfri Quorn stykker
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. tørret oregano
  • ½ tsk. sort peber
  • 1 hvidløgsfed, presset
  • 1 rødløg, fint skåret
  • ½ orange peberfrugt, fint skåret
  • ½ gul peberfrugt, fint skåret
  • 1 spsk. sorte oliven, skåret i halve
  • 50 gr. ost, enten reven ost eller flået, vegetarisk mozzarella
  • Flåede basilikumblade

Ingredienser til pizzabunden

  • 250 gr. glutenfri mel
  • 2 tsk. Xanthan Gum
  • 1 ½ tsk. bagepulver
  • 50 gr. smør
  • 75 gr. reven ost
  • 2 spsk. hakket, frisk purløg (kan udelades)
  • 200 ml. mælk

Ingredienser til tomatsaucen

  • 4 spsk. tomatpuré
  • 60 ml. grøntsagsbouillon
  • 1 hvidløgsfed, presset
  • Et bundt frisk basilikum, hakket
  • Salt og peber efter smag

Lavet med Quorn stykker

Se produkt