Bring et stykke af det sydvestlige USA hjem i køkkenet med denne hotpot, der kan stille selv den største sult. Søde kartofler, ris, salsa, kidneybønner og bouillon simrer med Quorn stykker og cayennepeber. Dette giver dig en ret, som hele familien vil elske.
180 gr. ukogte, langkornede ris, skyllet i koldt vand
200 gr. færdiglavet salsa
150 gr. sød kartoffel, skrællet og skåret i firkanter
1 dåse kidneybønner, drænede og skyllede
400 ml. grøntsagsbouillon
En knivspids cayennepeber
Salt og friskkværnet, sort peber
1 spsk. frisk, hakket koriander
100 gr. reven ost
2 forårsløg, udskårne
Fremgangsmåde
Hæld risen, salsaen, den søde kartoffel, kidneybønner og grøntsagsbouillon i en stor stegepande. Bland det hele godt og kog over mellemvarme.
Bring retten i kog, mens der røres jævnligt, og skru derefter ned for varmen, så retten kan simre let med låg over i 15 minutter, mens der røres af og til.
Rør Quorn stykker og cayennepeber i retten og kog i yderligere 15 minutter.
Tag retten af varmen, smag til med salt og peber og træk en gaffel igennem blandingen; risen skal være luftig, og den søde kartoffel skal være mør. Rør den hakkede koriander i, hæld ost over og læg låg på retten igen, så osten smelter. Når retten er klar til servering, så pynt med de udskårne forårsløg.