Skip to main content

Southwest Hotpot med Quorn stykker

southwest hotpot with quorn pieces vegetarian recipe

Bring et stykke af det sydvestlige USA hjem i køkkenet med denne hotpot, der kan stille selv den største sult. Søde kartofler, ris, salsa, kidneybønner og bouillon simrer med Quorn stykker og cayennepeber. Dette giver dig en ret, som hele familien vil elske.

Til personer 4

50 mins

Ligetil

435 kcal
(Pr. servering)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Ingredienser

  • 300 gr. Quorn stykker
  • 180 gr. ukogte, langkornede ris, skyllet i koldt vand
  • 200 gr. færdiglavet salsa
  • 150 gr. sød kartoffel, skrællet og skåret i firkanter
  • 1 dåse kidneybønner, drænede og skyllede
  • 400 ml. grøntsagsbouillon
  • En knivspids cayennepeber
  • Salt og friskkværnet, sort peber
  • 1 spsk. frisk, hakket koriander
  • 100 gr. reven ost
  • 2 forårsløg, udskårne

Fremgangsmåde

  1. Hæld risen, salsaen, den søde kartoffel, kidneybønner og grøntsagsbouillon i en stor stegepande. Bland det hele godt og kog over mellemvarme.
  2. Bring retten i kog, mens der røres jævnligt, og skru derefter ned for varmen, så retten kan simre let med låg over i 15 minutter, mens der røres af og til.
  3. Rør Quorn stykker og cayennepeber i retten og kog i yderligere 15 minutter.
  4. Tag retten af varmen, smag til med salt og peber og træk en gaffel igennem blandingen; risen skal være luftig, og den søde kartoffel skal være mør. Rør den hakkede koriander i, hæld ost over og læg låg på retten igen, så osten smelter. Når retten er klar til servering, så pynt med de udskårne forårsløg.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter