
Vegetarisk tagine med Quorn stykker
Nyd smagene fra det afrikanske køkken med Quorns opskrift på marokkansk tagine.
Til personer 4
25 mins
Midtimellem
524 kcal
(Pr. servering)
15g af fedt

Lavet med Quorn stykker
RIG På PROTEIN
Glutenfri
LAVT INDHOLD AF MæTTET FEDT
Ingredienser
- 350 g vegetariske Quorn stykker
- 1 spsk olivenolie
- 1 rødløg, fintsnittet
- 2 hvidløgsfed, knust eller finthakket
- 1/2 tsk stødt spidskommen
- 1-2 spsk harissa, alt efter hvor stærk du kan lide din mad
- 75 g tørrede aprikoser, grofthakket
- 400 g hakkede tomater på dåse
- 1 gul peberfrugt, med kernerne fjernet og grofthakket
- 1 rød peberfrugt, med kernerne fjernet og grofthakket
- 400 ml kogende grøntsagsfond
- 400 g kikærter på dåse, drænet
- 125 g cherrytomater, skåret i halve
- salt og friskmalet sort peber
- 2 spsk grofthakket koriander, plus ekstra til pynt
- 200 g couscous til servering
- 1/2 tsk salt
- 1 spsk olivenolie
- 200 ml kogende vand
Fremgangsmåde
- Varm olien op i en stor gryde og lad løgene simre i 5 minutter, eller indtil de begynder at blive bløde.
- Tilføj de vegetariske Quorn stykker, hvidløg, spidskommen og harissa og lad det stege i et minuts tid
- Tilføj derefter abrikoserne, dåsetomaterne og peberfrugterne til gryden og rør rundt. Hæld grøntsagsfonden over og få det op at koge. Krydr efter behov, dæk gryden til og lad det koge videre i 5 minutter
- Tilføj kikærterne og cherrytomaterne og kog, indtil grøntsagerne er lige akkurat møre. Krydr efter behov med salt og friskmalet sort peber
- Vend couscouskornene i en smule salt og olivenolien og tilføj så 200 ml kogende vand, rør rundt og stil det til side, så kornene langsomt kan absorbere væsken
- Rør korianderen ind i taginen og servér med couscousen. Pynt retten med et par korianderblade
OPSKRIFTINSPIRATION
Se alle opskrifter

Opskrifter
Grillet Teriyaki Quorn Fileter og Ananas Buddha Bowl
Til personer 4
40 mins
280 kcal
(Pr. servering)






Opskrifter
Cremet pot pie med fennikel, champignoner, camembert og Quorn Fileter
Til personer 4
75 mins
573 kcal
(Pr. servering)