Skip to main content

Oftest stillede spørgsmål

VI HJÆLPER MED GLÆDE

Find svar på alle de ofte stillede spørgsmål, der er blevet stillet om Quorn®-produkter, næringsindhold og holdbarhed.

Oftest stillede spørgsmål

Vælg venligst emne nedenfor.

Kost og ernæring Oftest stillede spørgsmål

Kan jeg have en intolerans overfor Quorn-produkter?

Hvis du gerne vil vide mere om intolerans overfor Quorn-produkter, så besøg vores informationsside.

Er Quorn-produkter glutenfri?

Vi har en række glutenfri produkter, som er tydeligt markerede med vores glutenfri ikon på vores produktside.

Har Quorn også veganske produkter?

Vi har en række veganske Quorn-produkter, som er tydeligt markerede på vores produktside.

Hvad er Quorn mycoprotein?

Quorn mycoprotein er en ingrediens, som alle Quorn-produkter indeholder. Quorns mycoprotein fremstilles fra en naturlig, næringsrig svamp, som indeholder masser af protein og kostfibre, og s et lavt indhold af mættede fedtsyrer. Produktionen af Quorn mycoprotein benytter 90 % mindre land og vand og udleder 90 % mindre kulstof end produktionen af animalske proteiner, så Quorns mycoprotein er også godt for vores planet. Lær mere her.

Reducerer I jeres produkters saltindhold?

Vi kan med stolthed bekræfte, at næsten alle vores produkter indeholder mindre end 1.5 g salt pr. 100 g, og at det lille antal produkter, der indeholder mere salt end dette, er tilfælde, hvor vi har forsøgt at bytte forarbejdet kød du med kødfri alternativer på så enkel en måde som muligt. Vi arbejder til stadighed på at minimere saltindholdet i vores produkter.

Er Quorn-produkter nøddefri?

På nuværende tidspunkt fremstilles nogle få Quorn-produkter på steder, hvor nødder også håndteres. Hvis dette er en risiko, kan du se alle produktets ingredienser på bagsiden af produktets emballage, hvor allergener fremhæves med fed skrift.

Er Quorn-produkter halal?

Der er flere Quorn-produkter, der er halal-godkendte. Eftersom Quorn er et kødfrit mærke, handler vores halal-godkendelse om at sikre, at vores produkter ikke indeholder alkohol, og at alkohol ikke indgår i fremstillingen af vores produkter. Kontakt os, hvis du gerne vil se en komplet liste over vores halal-godkendte produkter.

Indeholder Quorn-produkter soja, og kommer denne soja i så fald fra bæredygtige kilder?

Selvom hovedingrediensen i Quorn-produkter er Quorn mycoprotein, indeholder nogle af vores produkter ingredienser, der stammer fra soja, såsom sojasauce eller edamamebønner. Quorn er meget engageret i kun at bruge soja fra certificeret bæredygtige kilder, som ikke bidrager til skovrydning, i alle vores produkter; derudover kræver vi af alle vores leverandører, at de kan fremvise certificering for den soja, der benyttes i vores produkter.

Er Quorn-produkter kosher?

Nogle af vores Quorn-produkter er kosher og er godkendt som kosher af Manchester Beth Din. Besøg Manchester Beth Dins hjemmeside og søg på 'Quorn' for at se flere detaljer om vores godkendte produkter.

Er Quorn-produkter sunde?

Vi påstår ikke, at vi har det endegyldige svar på, hvad der er sundt, men vi fokuserer på at tilbyde vores kunder en lang række forskellige valg, der passer til deres livsstil, præferencer og tilgang til sundhed.

Quorn mycoprotein, som er en ingrediens i samtlige Quorn-produkter, er et nærende protein, der kan indgå i en sund, afbalanceret og varieret kost. Mycoprotein har et højt indhold af protein og kostfibre og et lavt indhold af mættede fedtsyrer, og så indeholder det ingen kolesterol. Dette højkvalitetsprotein indeholder alle de ni essentielle aminosyrer, som ikke produceres i kroppen, og som derfor skal indtages gennem mad. Quorn mycoprotein indeholder flere forskellige vitaminer og mineraler, er en kilde til riboflavin, og har et højt indhold af cholin, folsyre, mangan, fosfor og zink.

Ifølge NutriScore, et ernæringsfokuseret mærkningssystem baseret på næringsprofilering, hvilket benyttes i nogle europæiske lande, kan 89 % af Quorns globale produktudvalg klassificeres som NutriScore A eller B og anses derfor som sunde valg. Du kan lære mere om det her.

Hvad er Quorn fars lavet af?

Ligesom alle andre produkter i Quorns udvalg består Quorn fars hovedsagligt af Quorn mycoprotein, et superprotein, der giver dig lækre, kødfri måltider.

Kan jeg give mit spædbarn eller lille barn Quorn-produkter?

Det er sikkert at give Quorn-produkter til dit spædbarn eller barns kost, der er seks måneder og opefter, som en del af en varieret og afbalanceret kost.

Har Quorn-produkter et lavt indhold af mættede fedtsyrer?

Mange Quorn-produkter har et lavt indhold af mættede fedtsyrer. Det fremgår tydeligt på forsiden af disse produkters emballage, for at gøre det nemt for dig at vælge sundere produkter.

Hvor meget protein er der i Quorns produkter?

Alle Quorn-produkter består hovedsageligt af Quorn mycoprotein - vores unikke superprotein. Du kan se hvert enkelt Quorns produkt præcise proteinindhold og fulde næringsindhold her på hjemmesiden eller på emballagen.

Har du stadig brug for hjælp?

Udfyld blot nedenstående formular, så kontakter vi dig.

Vil du hellere tale direkte med os?

Du kan kontakte os på e-mail eller skrive til vores rare kundeserviceteam.

Kundeservice e-mail:

customer.services@quornfoods.com

Adressse til kundeservice:

Consumer Services,
Quorn Foods,
Station Road,
Stokesley,
North Yorks, TS9 7BR