Skip to main content

Club sandwich

Lav en club sandwich, der bringer tankerne til New Yorks mange diners, med Quorn fileter og en cremet yoghurtdressing.

Til personer 4

15 mins

Ligetil

506 kcal
(Pr. servering)

10g af fedt
(Pr. servering)

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn fileter

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 6 stk Quorn fileter (280 g)
  • 8 skiver brød (400 g)
  • 140 g romaine salat
  • 20 g rødløg
  • 200 g tomat
  • 150 g kapers
  • 50 g parmesan ost
  • Karrydressing
  • ½ tsk sennep
  • 1 tsk karry
  • ½ tsk soya
  • 200 g creme fraiche 9%
  • ½ tsk sukker
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Riv parmesanen på et fint rivejern og drys det i 8 ovale bunker på en bageplade med bagepapir. Laget må ikke være for tykt (maks 2 mm), men skal være helt dækkende. Bag de såkaldte touilles i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne - ca 10 min.
  2. Steg derefter Quorn-fileterne på en pande i lidt olie.
  3. I en lille skål blandes lidt sennep og karry under omrøring.
  4. Vend forsigtigt creme fraiche i sammen med soja, sukker, salt og peber.
  5. Vask salaten og tomaterne og skær dem i passende stykker.
  6. Rist brødet, og smør det med karrydressingen. Anret salat, tomat og skiver af Quorn-fileterne samt parmesan-stykkerne oven på den ene skive brød, og læg det andet ovenpå

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter