Club sandwich

Lav en club sandwich, der bringer tankerne til New Yorks mange diners, med Quorn fileter og en cremet yoghurtdressing.
Til personer 4
15 min
Ligetil
506 kcal
(Pr. servering)
10 g af fedt

Lavet med Quorn fileter
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 6 stk Quorn fileter (280 g)
- 8 skiver brød (400 g)
- 140 g romaine salat
- 20 g rødløg
- 200 g tomat
- 150 g kapers
- 50 g parmesan ost
- Karrydressing
- ½ tsk sennep
- 1 tsk karry
- ½ tsk soya
- 200 g creme fraiche 9%
- ½ tsk sukker
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Riv parmesanen på et fint rivejern og drys det i 8 ovale bunker på en bageplade med bagepapir. Laget må ikke være for tykt (maks 2 mm), men skal være helt dækkende. Bag de såkaldte touilles i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne - ca 10 min.
- Steg derefter Quorn-fileterne på en pande i lidt olie.
- I en lille skål blandes lidt sennep og karry under omrøring.
- Vend forsigtigt creme fraiche i sammen med soja, sukker, salt og peber.
- Vask salaten og tomaterne og skær dem i passende stykker.
- Rist brødet, og smør det med karrydressingen. Anret salat, tomat og skiver af Quorn-fileterne samt parmesan-stykkerne oven på den ene skive brød, og læg det andet ovenpå