Cremet pot pie med fennikel, champignoner, camembert og Quorn Fileter 5 out of 5, 1 based on 2 ratings

Opskrifter

Cremet pot pie med fennikel, champignoner, camembert og Quorn Fileter

2

Vurder denne opskrift

Denne lækre, vegetariske pot pie er den perfekte blanding af cremet camembert, fennikel og brune champignoner og giver dig en ret, der er perfekt til de kolde måneder og weekendens hyggelige middage. Servér din pot pie med en enkel salat af vinterens grøntsager.

573 Kcal Pr. servering
Til personer 4
75 min

Ingredienser

  • 1 pakke (312 g) Quorn Fileter, tøet op og hakket groft i tern
  • 40 ml vegetabilsk olie
  • 250 g brune champignoner, skåret i skiver
  • 3 skalotteløg, hakkede
  • 1 fennikel, hakket (150 g)
  • 1 gulerod, hakket (105 g)
  • 1 spsk finthakket timian
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 40 g almindeligt mel
  • 180 ml mælk og ekstra til at pensle dejen
  • 200 ml grøntsagsfond
  • 100 g vegetarisk camembert, skåret i tern
  • 1 ½ tsk Dijonsennep
  • 2 spsk finthakket, frisk persille (5 g)
  • 1 butterdejsplade (170 g)

Lavet med Quorn fileter

Se produkt