Hvis du gerne vil have en opskrift, der varmer i vinterkulden, så prøv vores hjemmelade grøntsagssuppe med Quorn stykker. Det er en ret, der er både lækker og nem, og som er perfekt til de kolde dage.
Hæld grøntsagsfonden i en stor gryde og varm den op, til det koger godt. Skru ned til simretemperatur og tilføj laurbærblade, gulerødder, porre og selleri. Lad suppen simre videre i 15 minutter, indtil grøntsagerne er bløde.
Varm samtidig olien på en pande og steg Stykkerne i 7 minutter, indtil de begynder at blive gyldne. Tilføj skalotteløg og hvidløg og fortsæt med at stege i 3 minutter, indtil løgene er bløde. Hæld stykkerne over i den store gryde sammen med majs, chiliflager og stivelsespulveret. Rør godt rundt og lad suppen simre og tykne en smule.
Fjern laurbærbladene og krydr efter behov.
Server med et stykke sprødt brød med smør.
Egnet til nedfrysning