Vegetarisk stroganoff
Nyd dette varmende, mættende måltid i den søde juletid. Serveres med vegetariske Quorn fileter, tomater, løg og en god skefuld creme fraiche.
Til personer 4
15 mins
Ligetil
473 kcal
(Pr. servering)
12.5
g protein
(Pr. servering)
Lavet med Quorn fileter
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 300g Quorn fileter
- 1 gult løg
- 2 dl creme fraiche
- 200 g hakkede tomater
- 2 spsk tomatpuré
- 1 spsk dijonsennep
- Olie til stegning
- Salt
- Peber
- 200 g ukogt ris
Fremgangsmåde
- Kog risene efter brugsanvisningen på pakken
- Skræl løgene og hak dem fint. Skær de optøede Quorn Filéer i strimler. Steg strimlerne og løgene i olie i nogle minutter, indtil løgene bliver bløde. Tilsæt tomatpuré.
- Hæld de hakkede tomater, creme fraichen og sennepen i. Spæd eventuelt op med lidt vand. Lad det simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
- Servér med kogt ris.