Skip to main content

Vegetarisk stroganoff

Nyd dette varmende, mættende måltid i den søde juletid. Serveres med vegetariske Quorn fileter, tomater, løg og en god skefuld creme fraiche.

Til personer 4

15 mins

Ligetil

473 kcal
(Pr. servering)

12.5 g protein
(Pr. servering)

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn fileter

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 300g Quorn fileter
  • 1 gult løg
  • 2 dl creme fraiche
  • 200 g hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 spsk dijonsennep
  • Olie til stegning
  • Salt
  • Peber
  • 200 g ukogt ris

Fremgangsmåde

  1. Kog risene efter brugsanvisningen på pakken
  2. Skræl løgene og hak dem fint. Skær de optøede Quorn Filéer i strimler. Steg strimlerne og løgene i olie i nogle minutter, indtil løgene bliver bløde. Tilsæt tomatpuré.
  3. Hæld de hakkede tomater, creme fraichen og sennepen i. Spæd eventuelt op med lidt vand. Lad det simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Servér med kogt ris.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter