Katsukarry med Quorn stykker 3 out of 5, 1 based on 41 ratings

Opskrifter

Katsukarry med Quorn stykker

41

Vurder denne opskrift

Opnå himmelske smage fra østen ved at kombinere friske gulerødder, løg, hvidløg, kokosmælk, krydderurter og krydderier med lækre Quorn stykker. Servér det hele med pynt af limesaft og -skal og koriander, samt ris og japanske syltede agurker og opnå perfekt harmoni på din tallerken. Det er en udsøgt måltidsidé.

226 Kcal Pr. servering
Til personer 4
70 min

Ingredienser

  • 300 gr. Quorn stykker
  • 1 spsk. kokosolie
  • 1 løg, hakket
  • 5 hele hvidløgsfed
  • ½ tsk. finthakket ingefær
  • 2 gulerødder, skrællede og hakkede
  • 1½ spsk. medium karrypulver
  • ½ spsk. garam masala
  • 1 spsk. sojasauce med reduceret saltindhold
  • 200 ml. grøntsagsbouillon
  • 400 ml. kokosmælk
  • 2 tsk. honning
  • 1 laurbærblad
  • 1 spsk. olie
  • ½ tsk. saft og skal af en lime
  • 2 spsk. hakket koriander

Lavet med Quorn stykker

Se produkt