Mexicanske taco-kurve med korianderris 3 out of 5, 1 based on 9 ratings

Opskrifter

Mexicanske taco-kurve med korianderris

9

Vurder denne opskrift

540 Kcal Pr. servering
Til personer 2

Ingredienser

  • 175 g Quorn Stykker
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 1 stort løg, hakket
  • 1 tsk stødt kanel
  • 3 hvidløgsfed, pressede
  • 50 g rosiner
  • 1 spsk chipotle-puré
  • 1 spsk kakaopulver
  • 60 g ristede pinjekerner
  • 2 ancho-chilier, varmet i 2-3 minutter på en tør pande og derefter rehydreret i grøntsagsbouillon i 10 minutter (alternativt kan grillede, røde pebre bruges)
  • 150 ml grøntsagsbouillon
  • Saften af 1 lime
  • Creme fraiche som tilbehør
  • 4 majs- eller hvedetortillas (ca. 25 cm i diameter)
  • 1 lille rødløg, skåret i ringe
  • 1 stor tomat, skåret i små terninger
  • 1 lille løg, skåret i små terninger
  • En håndfuld frisk koriander, hakket fint
  • Saften af ½ lime
  • En knivspids salt og sort peber
  • 320 g kogte, hvide ris, stadig varme
  • 1 stort rødløg, hakket groft og stegt
  • 1 rød peberfrugt, hakket groft og stegt
  • 1 stort bundt frisk koriander, hakket fint
  • Saft og skræl af 1 lime

Lavet med Quorn stykker

Se produkt