Mexicanske taco-kurve med korianderris 3.0697674418605 out of 5, 1 based on 43 ratings

Opskrifter

Mexicanske taco-kurve med korianderris

43

Vurder denne opskrift

Nyd dette moderne twist på de traditionelle tacos med en opskrift, der oser af smagen af røg og chipotle-jalapeños. Chipotle-pastaen blandes med hvidløg og løg og passer perfekt til mexikansk salsa, creme fraiche og sprøde tortillakurve. Det er en nem måltidsidé, der med garanti giver hele familien lyst til at samles om bordet.

540 Kcal Pr. servering
Til personer 2
20 min

Ingredienser

  • 175 g Quorn Stykker
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 1 stort løg, hakket
  • 1 tsk stødt kanel
  • 3 hvidløgsfed, pressede
  • 50 g rosiner
  • 1 spsk chipotle-puré
  • 1 spsk kakaopulver
  • 60 g ristede pinjekerner
  • 2 ancho-chilier, varmet i 2-3 minutter på en tør pande og derefter rehydreret i grøntsagsbouillon i 10 minutter (alternativt kan grillede, røde pebre bruges)
  • 150 ml grøntsagsbouillon
  • Saften af 1 lime
  • Creme fraiche som tilbehør
  • 4 majs- eller hvedetortillas (ca. 25 cm i diameter)
  • 1 lille rødløg, skåret i ringe
  • 1 stor tomat, skåret i små terninger
  • 1 lille løg, skåret i små terninger
  • En håndfuld frisk koriander, hakket fint
  • Saften af ½ lime
  • En knivspids salt og sort peber
  • 320 g kogte, hvide ris, stadig varme
  • 1 stort rødløg, hakket groft og stegt
  • 1 rød peberfrugt, hakket groft og stegt
  • 1 stort bundt frisk koriander, hakket fint
  • Saft og skræl af 1 lime

Lavet med Quorn stykker

Se produkt