Denne kødfri festklassiker vil tænde julelysene i dine venner og families øjne. Den tørre cider, champignonerne og kastanjerne giver butterdejsrullen masser af aroma og smag.
Varm olien i en stegepande og steg løget langsomt, indtil det er blødt. Tilføj champignonerne og hvidløget og steg i yderligere 2-3 minutter.
Tilføj salvien og cideren og bring blandingen i kog; lad den derefter simre i 5-10 minutter, eller indtil væden er reduceret til ca. det halve. Rør Quorn Stykkerne, kastanjerne og kaffefløden i blandingen. Tilføj majsmelet og rør godt, indtil saucen tykner. Tag panden af varmen, lad den køle og sæt den så i køleskabet i 30 minutter.
Forvarm ovnen til 200°C/400°F/gasmærke 6.
Rul butterdejen ud, indtil den er ca. ½ cm tyk og er nogenlunde firkantet. Hæld blandingen med Quorn Stykkerne ned i midten af dejen. Fold herefter dejen over blandingen og form en rulle. Stop kanterne kanten af dejen grundigt sammen og fold dem i hver ende af rullen, så det er helt tæt. Pensl med rigeligt pisket æg og læg så rullen på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rullen i midten af ovnen i 30-35 minutter, eller indtil den er gyldenbrun.