Thai-suppe med nudler og Quorn stykker
Vores lækre og sunde opskrift på en thai-nuddelsuppe lavet på veganske Quorn stykker giver dig en ret, du vil vende tilbage til igen og igen.
Til personer 4
40 mins
Midtimellem
99 kcal
(Pr. servering)
Lavet med Quorn stykker
Rig på protein
Glutenfri
Lavt indhold af mættet fedt
Ingredienser
- 300 gr. Quorn stykker
- 2 spsk. vegetabilsk olie
- 1 stort løg, skåret i skiver
- 2 hvidløgsfed, pressede
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 tsk. gurkemeje
- ½ tsk. cayennepeber
- 200 ml. kokosmælk
- 900 ml. grøntsagsbouillon
- 2 gulerødder, revne og udskårne
- 100 gr. babymajs, skåret i skiver
- 100 gr. sukkerærter, skåret i halve
- 50 gr. risnudler, kogt efter instruktionerne på pakken
- 2 forårsløg, skåret i tynde skiver
Fremgangsmåde
- Varm 1 spsk. af olien i en stor stegepande og steg løgene over mellemvarme i 5 minutter. Rør hvidløget og krydderierne i og steg i yderligere 2 minutter.
- Tilføj kokosmælken, grøntsagsbouillonen og grøntsagerne. Bring retten i kog og lad den derefter simre i 20 minutter.
- Tilføj i mellemtiden den anden spsk. olie i en anden stegepande og steg Quorn stykkerne i 7 minutter, indtil de er let gyldne.
- Tilføj de færdigkogte risnudler til suppen sammen med Quorn stykkerne. Rør det hele godt sammen og lad det simre i 3 minutter.
- Pynt med forårsløg og servér med brød.
TIP: hvis du gerne vil have en stærkere suppe, så prøv at stege en finthakket, grøn chili sammen med krydderierne.
Kan fryses.