50 gr. risnudler, kogt efter instruktionerne på pakken
2 forårsløg, skåret i tynde skiver
Fremgangsmåde
Varm 1 spsk. af olien i en stor stegepande og steg løgene over mellemvarme i 5 minutter. Rør hvidløget og krydderierne i og steg i yderligere 2 minutter.
Tilføj kokosmælken, grøntsagsbouillonen og grøntsagerne. Bring retten i kog og lad den derefter simre i 20 minutter.
Tilføj i mellemtiden den anden spsk. olie i en anden stegepande og steg Quorn stykkerne i 7 minutter, indtil de er let gyldne.
Tilføj de færdigkogte risnudler til suppen sammen med Quorn stykkerne. Rør det hele godt sammen og lad det simre i 3 minutter.
Pynt med forårsløg og servér med brød.
TIP: hvis du gerne vil have en stærkere suppe, så prøv at stege en finthakket, grøn chili sammen med krydderierne.