Skip to main content

Thai-suppe med nudler og Quorn stykker

Vores lækre og sunde opskrift på en thai-nuddelsuppe lavet på veganske Quorn stykker giver dig en ret, du vil vende tilbage til igen og igen.

Til personer 4

40 mins

Midtimellem

99 kcal
(Pr. servering)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 300 gr. Quorn stykker
  • 2 spsk. vegetabilsk olie
  • 1 stort løg, skåret i skiver
  • 2 hvidløgsfed, pressede
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. gurkemeje
  • ½ tsk. cayennepeber
  • 200 ml. kokosmælk
  • 900 ml. grøntsagsbouillon
  • 2 gulerødder, revne og udskårne
  • 100 gr. babymajs, skåret i skiver
  • 100 gr. sukkerærter, skåret i halve
  • 50 gr. risnudler, kogt efter instruktionerne på pakken
  • 2 forårsløg, skåret i tynde skiver

Fremgangsmåde

  1. Varm 1 spsk. af olien i en stor stegepande og steg løgene over mellemvarme i 5 minutter. Rør hvidløget og krydderierne i og steg i yderligere 2 minutter.
  2. Tilføj kokosmælken, grøntsagsbouillonen og grøntsagerne. Bring retten i kog og lad den derefter simre i 20 minutter.
  3. Tilføj i mellemtiden den anden spsk. olie i en anden stegepande og steg Quorn stykkerne i 7 minutter, indtil de er let gyldne.
  4. Tilføj de færdigkogte risnudler til suppen sammen med Quorn stykkerne. Rør det hele godt sammen og lad det simre i 3 minutter.
  5. Pynt med forårsløg og servér med brød.

TIP: hvis du gerne vil have en stærkere suppe, så prøv at stege en finthakket, grøn chili sammen med krydderierne.

Kan fryses.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter