Skip to main content

Thai-suppe med nudler og Quorn stykker

Vores lækre og sunde opskrift på en thai-nuddelsuppe lavet på veganske Quorn stykker giver dig en ret, du vil vende tilbage til igen og igen.

Til personer 4

40 mins

Midtimellem

99 kcal
(Pr. servering)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Ingredienser

  • 300 gr. Quorn stykker
  • 2 spsk. vegetabilsk olie
  • 1 stort løg, skåret i skiver
  • 2 hvidløgsfed, pressede
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. gurkemeje
  • ½ tsk. cayennepeber
  • 200 ml. kokosmælk
  • 900 ml. grøntsagsbouillon
  • 2 gulerødder, revne og udskårne
  • 100 gr. babymajs, skåret i skiver
  • 100 gr. sukkerærter, skåret i halve
  • 50 gr. risnudler, kogt efter instruktionerne på pakken
  • 2 forårsløg, skåret i tynde skiver

Fremgangsmåde

  1. Varm 1 spsk. af olien i en stor stegepande og steg løgene over mellemvarme i 5 minutter. Rør hvidløget og krydderierne i og steg i yderligere 2 minutter.
  2. Tilføj kokosmælken, grøntsagsbouillonen og grøntsagerne. Bring retten i kog og lad den derefter simre i 20 minutter.
  3. Tilføj i mellemtiden den anden spsk. olie i en anden stegepande og steg Quorn stykkerne i 7 minutter, indtil de er let gyldne.
  4. Tilføj de færdigkogte risnudler til suppen sammen med Quorn stykkerne. Rør det hele godt sammen og lad det simre i 3 minutter.
  5. Pynt med forårsløg og servér med brød.

TIP: hvis du gerne vil have en stærkere suppe, så prøv at stege en finthakket, grøn chili sammen med krydderierne.

Kan fryses.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter