Thai-glaserede Quorn fileter
Prøv vores lækre fajita-salat med Quorn fileter, der pensles med en marinade af stærke, mexicanske krydderier. Servér fileterne på en bund af hjertesalat, avocado, cherrytomater og et skvæt skarp limesaft, og så har du et velsmagende og hurtigt måltid, du kan vende tilbage til igen og igen.
Til personer 3
30 mins
Ligetil
209 kcal
(Pr. servering)
7.4g af fedt
(Pr. servering)
Lavet med Quorn fileter
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
Ingredienser til de glaserede fileter
- 6 Quorn fileter
- 2 tsk. rød karrypasta
- 3 tsk. sojasauce
- Saften af 1 lille lime & skrællen af ½ lime
- 3 tsk. ahornsirup
- 2 tsk. grøntsagsolie
Ingredienser til de dampede grøntsager
- 1 lille, rød peberfrugt, skåret i terninger
- 1 lille, orange peberfrugt, skåret i terninger
- 3 babymajs, skåret i halve og blancherede i kogende vand i 3-4 minutter
- 1 gulerod, revet i tynde pinde
- 2 små squash, skåret i tykke pinde
- 1 lille, rød chilipeber, fint hakket
- 1½ tsk. rå ingefær, fint hakket
- 3 tsk. grøntsagsbouillon
- Et bundt friskhakket koriander
Fremgangsmåde
- Forvarm oven til 200 °C/400 °F.
- Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Tilføj Quorn fileterne og bland det hele godt.
- Bland ingredienserne til de dampede grøntsager sammen.
- Form 2 poser ud af sølvpapir – der skal bruges et stykke, der er ca. 20 cm stort, til hver pose. Fyld halvdelen af grøntsagsblandingen og 2 af de glaserede Quorn fileter i hver pose.
- Luk poserne til ved at samle hjørnerne. Læg de lukkede poser på en bageplade og bag dem i oven i ca. 20 minutter. Drys de færdige fileter og grøntsager med friskhakket koriander og servér.