Skip to main content

Thai-glaserede Quorn fileter

Prøv vores lækre fajita-salat med Quorn fileter, der pensles med en marinade af stærke, mexicanske krydderier. Servér fileterne på en bund af hjertesalat, avocado, cherrytomater og et skvæt skarp limesaft, og så har du et velsmagende og hurtigt måltid, du kan vende tilbage til igen og igen.

Til personer 3

30 mins

Ligetil

209 kcal
(Pr. servering)

7.4g af fedt
(Pr. servering)

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn fileter

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

Ingredienser til de glaserede fileter

  • 6 Quorn fileter
  • 2 tsk. rød karrypasta
  • 3 tsk. sojasauce
  • Saften af 1 lille lime & skrællen af ½ lime
  • 3 tsk. ahornsirup
  • 2 tsk. grøntsagsolie

Ingredienser til de dampede grøntsager

  • 1 lille, rød peberfrugt, skåret i terninger
  • 1 lille, orange peberfrugt, skåret i terninger
  • 3 babymajs, skåret i halve og blancherede i kogende vand i 3-4 minutter
  • 1 gulerod, revet i tynde pinde
  • 2 små squash, skåret i tykke pinde
  • 1 lille, rød chilipeber, fint hakket
  • 1½ tsk. rå ingefær, fint hakket
  • 3 tsk. grøntsagsbouillon
  • Et bundt friskhakket koriander

Fremgangsmåde

  1. Forvarm oven til 200 °C/400 °F.
  2. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Tilføj Quorn fileterne og bland det hele godt.
  3. Bland ingredienserne til de dampede grøntsager sammen.
  4. Form 2 poser ud af sølvpapir – der skal bruges et stykke, der er ca. 20 cm stort, til hver pose. Fyld halvdelen af grøntsagsblandingen og 2 af de glaserede Quorn fileter i hver pose.
  5. Luk poserne til ved at samle hjørnerne. Læg de lukkede poser på en bageplade og bag dem i oven i ca. 20 minutter. Drys de færdige fileter og grøntsager med friskhakket koriander og servér.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter