Denne eksotiske opskrift på fladbrød med Quorn Fars henter de krydrede smage fra det marokkanske køkken hjem på spisebordet. Spidskommen og koriander understøtter kanelens sødme, og sumak tilføjer et snert af citrus til retten. Fladbrødet smøres med cremet humus, og granatæblekerner og pinjekerner sørger for et lækkert, knasende finish.
Varm olivenolien i en stor stegepande over mellemvarme og steg løgene i 5-6 minutter, eller indtil de er bløde.
Tilføj hvidløget, tomatpuréen, det stødte spidskommen, koriander og kanel og steg i yderligere 2 minutter, mens der røres løbende. Tilføj grøntsagsbouillonen og bring retten i kog.
Tilføj Quorn Fars, sultana-rosinerne og kikærterne. Rør det hele sammen, dæk retten til og lad den simre i 8 minutter.
Varm fladbrødene efter instruktionerne på pakken, inden retten skal serveres. Spred hummussen over fladbrødene og fordel den krydrede Quorn Fars over hummussen. Drys sumak, granatæblekerner, pinjekerner og persille over og servér.