Skip to main content

Fladbrød med krydret Quorn Fars

Healthy flatbread layered with Quorn Mince dressed with pomegranate seeds and chopped parsley with a side of hummus

Denne eksotiske opskrift på fladbrød med Quorn Fars henter de krydrede smage fra det marokkanske køkken hjem på spisebordet. Spidskommen og koriander understøtter kanelens sødme, og sumak tilføjer et snert af citrus til retten. Fladbrødet smøres med cremet humus, og granatæblekerner og pinjekerner sørger for et lækkert, knasende finish.

Til personer 4

25 mins

Ligetil

764 kcal
(Pr. servering)

43g af fedt

Vegetarian Quorn Mince product packaging with nutritional information

Lavet med Quorn fars

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 300 gr Quorn fars
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 løg – fint hakket
  • 1 fed hvidløg – fint hakket
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt kanel
  • 250 ml grøntsagsbouillon
  • 2 spsk gule sultana-rosiner
  • 1 dåse kikærter, hæld vandet fra

Tilbehør:

  • 1 stort eller 4 små fladbrød
  • 400 gr humus
  • 2 tsk sumak
  • 50 g granatæblekerner
  • 50 gr pinjekerner
  • 2 spsk bredbladet persille

Fremgangsmåde

  1. Varm olivenolien i en stor stegepande over mellemvarme og steg løgene i 5-6 minutter, eller indtil de er bløde.
  2. Tilføj hvidløget, tomatpuréen, det stødte spidskommen, koriander og kanel og steg i yderligere 2 minutter, mens der røres løbende. Tilføj grøntsagsbouillonen og bring retten i kog.
  3. Tilføj Quorn Fars, sultana-rosinerne og kikærterne. Rør det hele sammen, dæk retten til og lad den simre i 8 minutter.
  4. Varm fladbrødene efter instruktionerne på pakken, inden retten skal serveres. Spred hummussen over fladbrødene og fordel den krydrede Quorn Fars over hummussen. Drys sumak, granatæblekerner, pinjekerner og persille over og servér.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter