Fladbrød med krydret Quorn Fars 3 out of 5, 1 based on 1 ratings

Opskrifter

Fladbrød med krydret Quorn Fars

1

Vurder denne opskrift

Denne eksotiske opskrift på fladbrød med Quorn Fars henter de krydrede smage fra det marokkanske køkken hjem på spisebordet. Spidskommen og koriander understøtter kanelens sødme, og sumak tilføjer et snert af citrus til retten. Fladbrødet smøres med cremet humus, og granatæblekerner og pinjekerner sørger for et lækkert, knasende finish.

764 Kcal Pr. servering
Til personer 4
25 min

Ingredienser

  • 300 gr Quorn Fars
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 løg – fint hakket
  • 1 fed hvidløg – fint hakket
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt kanel
  • 250 ml grøntsagsbouillon
  • 2 spsk gule sultana-rosiner
  • 1 dåse kikærter, hæld vandet fra

Tilbehør:

  • 1 stort eller 4 små fladbrød
  • 400 gr humus
  • 2 tsk sumak
  • 50 g granatæblekerner
  • 50 gr pinjekerner
  • 2 spsk bredbladet persille

Lavet med Quorn fars

Se produkt