Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Fladbrød med krydret Quorn Fars
Fladbrød med krydret Quorn Fars 3.1111111111111 out of 5, 1 based on 18 ratings

Opskrifter

Fladbrød med krydret Quorn Fars

18

Vurder denne opskrift

Denne eksotiske opskrift på fladbrød med Quorn Fars henter de krydrede smage fra det marokkanske køkken hjem på spisebordet. Spidskommen og koriander understøtter kanelens sødme, og sumak tilføjer et snert af citrus til retten. Fladbrødet smøres med cremet humus, og granatæblekerner og pinjekerner sørger for et lækkert, knasende finish.

764 Kcal Pr. servering
Til personer 4
25 min
Sværhedsgrad Ligetil

Ingredienser

  • 300 gr Quorn fars
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 løg – fint hakket
  • 1 fed hvidløg – fint hakket
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt kanel
  • 250 ml grøntsagsbouillon
  • 2 spsk gule sultana-rosiner
  • 1 dåse kikærter, hæld vandet fra

Tilbehør:

  • 1 stort eller 4 små fladbrød
  • 400 gr humus
  • 2 tsk sumak
  • 50 g granatæblekerner
  • 50 gr pinjekerner
  • 2 spsk bredbladet persille