Alle Asiens smage venter i denne lækre fusionsret med Quorn fars, der marineres i en sauce af hoisin, soja og sherry. Steg farsen med forårsløg, vandkastanjer, bønnespirer og en god portion chili og servér det hele i en sprød salatskål med sukkerærter. Det er et måltid, der ikke bare er sundt, men som du sent vil glemme!
10 sukkerærter eller mangetout, udskårne og blancherede
Salatblade, brug eks. little gem eller romaine
Fremgangsmåde
Bland hoisinsauce, soja, sherry og chili i en skål. Tilføj det nedkølede Quorn fars og rør godt for at sørge for, at saucen er fordelt; sæt derefter blandingen til side.
Varm olien i en wok eller stor stegepande og steg forårsløgene i 1 minut.
Tilføj Quorn farsen og steg under omrøring i 5 minutter. Tilføj vandkastanjer, bønnespirer og vand og steg i yderligere 1 minut, indtil grøntsagerne er blevet bløde.
Anret salatbladene på serveringstallerkener for at samle den færdige ret. Fyld nudler i bunden af salatskålene og tilføj herefter hoisin-farsen. Slut af med at pynte med bønnespirer og sukkerærter eller mangetout.