Opskrift på hoisin-salatskåle med kødfri Quorn fars
Alle Asiens smage venter i denne lækre fusionsret med Quorn fars, der marineres i en sauce af hoisin, soja og sherry. Steg farsen med forårsløg, vandkastanjer, bønnespirer og en god portion chili og servér det hele i en sprød salatskål med sukkerærter. Det er et måltid, der ikke bare er sundt, men som du sent vil glemme!
Til personer 4
20 mins
Ligetil
185 kcal
(Pr. servering)
Lavet med Quorn fars
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 300 gr. kødfri Quorn fars
- 1 spsk. olivenolie
- 2 spsk. hoisinsauce
- 2 spsk. sojasauce
- 2 spsk. tør sherry eller risvin
- 1 tsk. rød chili, fint skåret
- 4 forårsløg, skåret i skiver
- 50 gr. vandkastanjer, hakket fint
- 50 ml. vand
- 100 gr. risnudler, kogte
- 60 gr. bønnespirer
- 10 sukkerærter eller mangetout, udskårne og blancherede
- Salatblade, brug eks. little gem eller romaine
Fremgangsmåde
- Bland hoisinsauce, soja, sherry og chili i en skål. Tilføj det nedkølede Quorn fars og rør godt for at sørge for, at saucen er fordelt; sæt derefter blandingen til side.
- Varm olien i en wok eller stor stegepande og steg forårsløgene i 1 minut.
- Tilføj Quorn farsen og steg under omrøring i 5 minutter. Tilføj vandkastanjer, bønnespirer og vand og steg i yderligere 1 minut, indtil grøntsagerne er blevet bløde.
- Anret salatbladene på serveringstallerkener for at samle den færdige ret. Fyld nudler i bunden af salatskålene og tilføj herefter hoisin-farsen. Slut af med at pynte med bønnespirer og sukkerærter eller mangetout.