Pasta a la Quorn

En pastavariant med Quorn-fileter, martini, tomater og rucolasalat. En lækker opskrift til et let og hurtigt måltid
Til personer 4
15 min
Midtimellem

Lavet med Quorn fileter
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 300 g Quorn fileter (6 stk)
- 300 g pasta
- ½ tsk olivenolie
- 2 tsk små skalotteløg
- 30 g soltørrede tomat
- ¾ dl extra dry Martini (vermouth)
- 2,5 dl madlavningsfløde (18%)
- 200 g cherrytomater
- 1 bdt frisk, hakket basilikum
- 100 g rucola salat
- 25 g pinjekerner
Fremgangsmåde
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Hak skalotteløgene, og sautér dem klare, uden at de tager farve.
- Tilsæt de hakkede soltørrede tomater.
- Tilsæt Martini og kog den næsten væk ved lav varme.
- Tilsæt madlavningsfløden (alm. fløde 13% kan bruges, men skal så blandes med lidt Maizena inden tilsætning), og kog saucen lidt ind.
- Steg Quorn-fileterne på en pande. Fileterne kan tages direkte fra fryseren og steges i 10 min ved moderat varme.
- Cherrytomaterne skæres i halve og vendes i saucen, som gives et let opkog.
- Før servering vendes rucola salaten og basilikum i saucen sammen med pastaen. Det hele smages til med salt og peber og evt. med lidt sukker og eddike.
- Pasta, rucola og sauce anrettes på tallerknerne lige før serveringen, og Quorn-fileterne skæres i pæne stykker og anrettes over på pastaen.