Skip to main content

Quorn fileter med oliven, soltørrede tomater og kapers

Denne superhurtige ret med Quorn Fileter, taggiasche-olivener og soltørrede tomater er en af de letteste retter, du kan lave, og er perfekt til en afslappet middag, når gode venner er på besøg.

Til personer 4

20 mins

Ligetil

414 kcal
(Pr. servering)

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn fileter

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 8 Quorn fileter (4 pakker)
  • Olivenolie
  • 200 g taggiasche-olivener
  • 200 g soltørrede tomater i olie
  • 200 g kapers
  • 1 glas hvidvin
  • Salt efter smag
  • Peber efter smag
  • Persille

Fremgangsmåde

  1. Forvarm 1 spsk olivenolie på en pande og steg Quorn Fileterne i 7-8 minutter.
  2. Tilføj taggiasche-olivenerne og de hakkede soltørrede tomater og kapers.
  3. Rør og steg blandingen i yderligere 2 minutter.
  4. Deglasér panden med et glas hvidvin og smag til med salt og peber.
  5. Servér Quorn Fileterne med et stænk persille.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter