Skip to main content

Quorn fileter med oliven, soltørrede tomater og kapers

Denne superhurtige ret med Quorn Fileter, taggiasche-olivener og soltørrede tomater er en af de letteste retter, du kan lave, og er perfekt til en afslappet middag, når gode venner er på besøg.

Til personer 4

20 mins

Ligetil

414 kcal
(Pr. servering)

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn fileter

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 8 Quorn fileter (4 pakker)
  • Olivenolie
  • 200 g taggiasche-olivener
  • 200 g soltørrede tomater i olie
  • 200 g kapers
  • 1 glas hvidvin
  • Salt efter smag
  • Peber efter smag
  • Persille

Fremgangsmåde

  1. Forvarm 1 spsk olivenolie på en pande og steg Quorn Fileterne i 7-8 minutter.
  2. Tilføj taggiasche-olivenerne og de hakkede soltørrede tomater og kapers.
  3. Rør og steg blandingen i yderligere 2 minutter.
  4. Deglasér panden med et glas hvidvin og smag til med salt og peber.
  5. Servér Quorn Fileterne med et stænk persille.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter