Quorn fileter med oliven, soltørrede tomater og kapers
Denne superhurtige ret med Quorn Fileter, taggiasche-olivener og soltørrede tomater er en af de letteste retter, du kan lave, og er perfekt til en afslappet middag, når gode venner er på besøg.
Til personer 4
20 mins
Ligetil
414 kcal
(Pr. servering)
Lavet med Quorn fileter
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 8 Quorn fileter (4 pakker)
- Olivenolie
- 200 g taggiasche-olivener
- 200 g soltørrede tomater i olie
- 200 g kapers
- 1 glas hvidvin
- Salt efter smag
- Peber efter smag
- Persille
Fremgangsmåde
- Forvarm 1 spsk olivenolie på en pande og steg Quorn Fileterne i 7-8 minutter.
- Tilføj taggiasche-olivenerne og de hakkede soltørrede tomater og kapers.
- Rør og steg blandingen i yderligere 2 minutter.
- Deglasér panden med et glas hvidvin og smag til med salt og peber.
- Servér Quorn Fileterne med et stænk persille.
OPSKRIFTINSPIRATION
Se alle opskrifterOpskrifter
Quorn fileter med citrondressing og asparges
Til personer 2
10 mins
178 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Stegte Quorn fileter i skiver med frisk spinatsalat, mandler, avocado og tomatsaft
Til personer 4
25 mins
307 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Grillet Teriyaki Quorn Fileter og Ananas Buddha Bowl
Til personer 4
40 mins
280 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Cremet pot pie med fennikel, champignoner, camembert og Quorn Fileter
Til personer 4
75 mins
573 kcal
(Pr. servering)