Med denne opskrift er det ris, der er i centrum! Denne risotto med Quorn fars er fyldt til randen med aromatisk timian og rig, vegetarisk parmesan, der strøs på den færdige ret.
350-500 ml. grøntsagsbouillon, der holdes varm i en gryde
20 gr. vegetarisk parmesan, reven, plus lidt ekstra til pynt
Fremgangsmåde
Sæt en mellemstor gryde over mellemvarme. Tilføj ½ spsk. olivenolie og dernæst selleri og løg. Steg det hele, indtil grøntsagerne begynder at blive gennemsigtige, og tilføj så timian. Steg i yderligere 1 minut, inden arboriorisene tilføjes; rør rundt i gryden så alt bliver dækket af olien. Tilføj hvidvinen, (hvis denne benyttes), og rør rundt, indtil den er fordampet. Tilføj bouillonen lidt efter lidt, indtil arboriorisen er bløde og cremede, men stadig har lidt bid. Rør den revne parmesan i retten.
Varm i mellemtiden den resterende olie i en stegepande over mellemvarme. Tillføj Quorn farsen til stegepanden og steg i 2 minutter. Rør halvdelen af farsen i risottoen.
Hæld risotto op på to tallerkener og slut af med at hælde den resterende Quorn fars og lidt ekstra timianblade og parmesan over.