Sunde, hjemmelavede, vegetariske chipotle-tacos 3.75 out of 5, 1 based on 8 ratings

Opskrifter

Sunde, hjemmelavede, vegetariske chipotle-tacos

8

Vurder denne opskrift

Nyd dette moderne twist på de traditionelle tacos med en opskrift, der oser af røget smag og chipotle-jalapeños. Chipotle-pastaen blandes med hvidløg og løg og passer perfekt til cremet avocado, syrlige, syltede løg og sprøde tacoskaller. Det er en nem måltidsidé, der med garanti giver hele familien lyst til at samles om bordet.

209 Kcal Pr. servering
Til personer 4-6
55 min

Ingredienser

  • 175 g Quorn fars
  • 1 spsk solsikkeolie
  • 1 mellemstort løg, finthakket
  • 2 pressede hvidløgsfed
  • 1-2 spsk. chipotle-pasta (Efter smag. Hvis du ikke kan finde chipotle-pasta, kan chiliflager eller -sauce også bruges).
  • 1 grøntsagsbouillonterning, smuldret
  • 390 g hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 50 ml vand
  • 400 g kidneybønner, drænede og rensede
  • En håndfuld hakket koriander
  • Salt og peber efter smag

Lyserøde, syltede løg:

  • 1 rødløg, skåret fint
  • Saften af 1 lime
  • Saften af 1 appelsin

Serveres med:

  • Tacoskaller (2 eller 3 pr. person)
  • Hakket salat
  • Avocado i tern med limesaft
  • Reven ost
  • Creme fraiche (eller neutral, usødet yoghurt)

Lavet med Quorn fars

Se produkt