Taco-kopper med chili og Quorn fars 2.4285714285714 out of 5, 1 based on 7 ratings

Opskrifter

Taco-kopper med chili og Quorn fars

7

Vurder denne opskrift

En hurtig omgang chili con carne er en stensikker måde at glæde hele familiens maver, og hvis retten serveres i individuelle taco-kopper med en masse spændende toppings, gør det aftensmaden meget sjovere. Du kan justere krydderierne efter dine egne smagsløg.

424 Kcal Pr. servering
Til personer 4-6
30 min

Ingredienser

  • 300 gr. fars (1 pakke)
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 løg, hakket fint
  • 1 hvidløgsfed, knust
  • 1/2 - 1 tsk. chillipulver
  • 1/2 - 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1/2 - 1 tsk. kanel
  • 100 ml. grøntsagsbouillon
  • 400 gr. hakkede tomater på dåse
  • En dåse kidneybønner (eller blandede bønner) på 400 gr., drænet for væde
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 1 spsk. tomatketchup
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 2 spsk. hakket koriander, plus ekstra til pynt
  • 6 spsk. græsk yoghurt
  • 2 forårsløg, (børnene kan hjælpe med forsigtigt at klippe disse i stykker med en saks)
  • 1/2 agurk (børnene kan hjælpe med forsigtigt at skære denne i ringe med en smørkniv)
  • 4-6 store tortillaer
  • 1/4 icebergsalathoved (klippet i strimler med en saks)
  • 8 cherrytomater, skåret i kvarte
  • 100 gr. reven cheddar

Lavet med Quorn fars

Se produkt