
Karry med Quorn fars, spinat og søde kartofler
Til personer 4
15 mins
315 kcal
(Pr. servering)
En hurtig omgang chili con carne er en stensikker måde at glæde hele familiens maver, og hvis retten serveres i individuelle taco-kopper med en masse spændende toppings, gør det aftensmaden meget sjovere. Du kan justere krydderierne efter dine egne smagsløg.
Til personer 4
30 mins
Midtimellem
424 kcal
(Pr. servering)
15g af fedt
(Pr. servering)
22
g fibre
(Pr. servering)
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Hvis du gerne vil undgå madspild og lave store taco-kurve i stedet for taco-kopper, så kan du prøve at lægge et stykke bagepapir i en forvarmet ovn (170 ºC/325 ºF/gasmærke 3) og sæt en let smurt, metalskål ovenpå; denne skal måle ca. 10-12 cm. i diameter og 10 cm. i højden (en anden ovnsikker beholder eller kande kan også bruges). Læg en hel tortilla, der måler ca. 25 cm. i diameter over skålen eller beholderen og varm den i ovnen i ca. 6-8 minutter, indtil den er sprød. Løft forsigtigt tortillaen af skålen eller beholderen og gentag processen, alt efter hvor mange taco-skåle, du skal bruge. Lad taco-skålene afkøle, indtil de skal serveres.