
Hjemmelavede, vegetariske pølsehorn med butternut squash
Til personer 20
60 min
253 kcal
(Pr. servering)

En hurtig omgang chili con carne er en stensikker måde at glæde hele familiens maver, og hvis retten serveres i individuelle taco-kopper med en masse spændende toppings, gør det aftensmaden meget sjovere. Du kan justere krydderierne efter dine egne smagsløg.
Til personer 4
30 min
Midtimellem
424 kcal
(Pr. servering)
15g af fedt
(Pr. servering)
22 g fibre
(Pr. servering)

Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Hvis du gerne vil undgå madspild og lave store taco-kurve i stedet for taco-kopper, så kan du prøve at lægge et stykke bagepapir i en forvarmet ovn (170 ºC/325 ºF/gasmærke 3) og sæt en let smurt, metalskål ovenpå; denne skal måle ca. 10-12 cm. i diameter og 10 cm. i højden (en anden ovnsikker beholder eller kande kan også bruges). Læg en hel tortilla, der måler ca. 25 cm. i diameter over skålen eller beholderen og varm den i ovnen i ca. 6-8 minutter, indtil den er sprød. Løft forsigtigt tortillaen af skålen eller beholderen og gentag processen, alt efter hvor mange taco-skåle, du skal bruge. Lad taco-skålene afkøle, indtil de skal serveres.