Quorn
Varm og krydret couscous-salat med vegetariske Quorn fileter 3.0277777777778 out of 5, 1 based on 36 ratings

Opskrifter

Varm og krydret couscous-salat med vegetariske Quorn fileter

36

Vurder denne opskrift

Strimler af saftige Quorn fileter tilberedes med en sød og krydret sauce og serveres på en luftig bund af couscous og ristet butternut squash, peberfrugter og cherrytomater. Couscous-salaten pyntes med ristede pinjekerner, forårsløg og koriander.

322 Kcal Pr. servering
Til personer 4
60 min

Ingredienser

Sauce

  • 4 vegetariske Quorn fileter
  • 1 spsk. vegetabilsk olie
  • ½ tsk. chilipulver, stærk
  • ½ tsk. kanel
  • ½ tsk. stødt ingefær
  • 2 tsk. farin
  • 80 ml. ananassaft
  • 2 tsk. mangochutney

Salat

  • ½ butternut squash, skåret i tern af 3 cm x 3 cm
  • 1 rød eller gul peberfrugt
  • renset og skåret i skiver
  • 160 gr. cherrytomater
  • 1 tsk. olivenolie
  • 120 gr. couscous
  • 200 ml. kogende vand
  • 20 gr. ristede pinjekerner
  • 1 forårsløg, skåret i skiver
  • Saften af en ¼ lime
  • Friskhakket koriander

Lavet med Quorn fileter

Se produkt