Loading
Opskrifter

Pizzasnegle

Ungerne vil elske disse lækre pizzasnegle, som både kan komme med i madpakken eller spises som aftensmad eller eftermiddagssnack. Bare rolig - de voksne kan sagtens være med. Brug f.eks. pizzasneglene som velkomstsnack, når du har venner på besøg.

Til personer 12

30 min

Midtimellem

198 kcal
(Pr. servering)

Lavet med Quorn fars

Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

  • 150 gr. Quorn fars
  • ½ spsk. vegetarisk Worcestershire-sauce eller soja
  • 1 tsk. oregano
  • 3 spsk. tomatpuré
  • 1 kugle vegetarisk mozzarella, i bidder
  • 10 gr. reven, vegetarisk emmentalerost
  • Til dejen
  • 300 gr. brødmel
  • 5 gr. tørgær
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Forvarm oven til 240 ˚C. Start med at lave dejen: hæld melet op i en stor skål og rør tørgæren og saltet i. Lav en fordybning i blandingen, hæld 200 ml. lunkent vand og 1 spsk. olivenolie i og saml det hele med en træske, indtil du har en blød og relativt våd dej. Vend dejen ud på en overflade, der er strøet med mel, og ælt den, til den er jævn. Dæk dejen med et rent viskestykke og sæt den til hævning et varmt sted, indtil den er hævet til dobbelt størrelse – ca. 40-60 minutter.
  2. Hæld i mellemtiden olien i en stegepande og steg Quorn farsen i 2 minutter, tilsæt derefter 1 spsk. tomatpuré, den vegetariske Worcestershire-sauce eller soja samt oregano. Rør det hele godt sammen og tag så Quorn farsen af panden.
  3. Fjern dejen fra skålen og ælt den let for at fjerne overskydende luft. Rul dejen ud til den er 1 cm. tyk (ca. 25x20 cm). Fordel den resterende tomatpuré over dejen og tilføj derefter Quorn farsen; tryk farsen lidt ned så den hænger bedre sammen med dejen. Slut af med mozzarella og emmentalerost. Rul pizzaen sammen til en pølse og skær så denne i 2 cm. tykke snegle. Læg pizzasneglene ud på en bageplade og lad dem stå i 10 minutter, så dejen kan hæve igen.
  4. Bag pizzasneglene i 10 minutter, tag dem ud og dæk dem til, og bag dem til sidst i yderligere 2-4 minutter, indtil dejen er gylden.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter